středa 2. března 2016

Porcelánka stará role prodejna

V sekci porcelánových hrnků je pak významně zastoupen Český porcelán z Dubí. Společnost má ve svém výrobním programu ucelené tvary užitkového či hotelového porcelánu, speciální varný program, porcelán pro děti a zakázkové zboží pro velké mezinárodní řetězce. Vítáme Vás na stránkách BOHEMIAMZ.


Vysoká kvalita a osobitý design vycházející z 220-leté tradice výroby porcelánu v Čechách zaručuje vysoký uživatelský standard pro naše zákazníky. Veškerý námi nabízený porcelán je výhradně z českých surovin a pro své složení je též označován jako tvrdý karlovarský porcelán. Tady nikoho neseženete,“ reagoval na prosbu o vyjádření k aktuální situaci v porcelánce zřejmě jediný aktivní zaměstnanec firmy – vrátný.

Zde naleznete starožitné porcelánové dózy na potraviny, dózy na bonbóny, lékárnické dózy, porcelánové cukřenky, máselnice a další podobné předměty z porcelánu. From thoroughly selected local raw materials of the Czech origin. There is a choice from collections and several patterns. KORONAVIRUS INFO: Vážení zákazníci, v návaznosti na žádost doručovacích služeb Vás žádáme o upřednostňování platby předem z důvodu minimalizování kontaktu s doručovatelem.


Nabídka kusového porcelánu pro domácí užití obsahující mělké talíře, hluboké talíře, dezertní talíře, hrnky, šálky, mísy a misky, porcelánové konvice a další doplňky včetně růžového porcelánu. Materiál glazovaný porcelán. Malba není pod glazůrou misty se loupe.


Věnujeme se navrhování a následná realizaci porcelánových. Kuželka, Klenčí, razítko na glazuře (viz foto).

Nabízíme pravidelné slevy na český porcelán i porcelán světových značek. Využijte nákup ve slevě na Marioneta. Značena vis poslední fotografie. Talíře, mísy, slánku, kompotovou soupravu a ostatní díly.


NENÍ TO CHODSKÁ KERAMIKA. Zdobeno potiskem a malbou. Starý porcelánový servis. Jeden talířek má na okraji nepatrný otluk. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba G. Naleznete zde porcelánové hrníčky, různého původu a staří.


Milujeme cyklistiku a vše kolem ní - proto jsme tu my - Cyklo Vondráček a Specialized Concept Store! Porcelánové nádobí jako např. Najdete zde starožitný nábytek, obrazy, porcelán, hodiny, koberce, křesla. Firma působí ve třech provozovnách: Klášterec nad Ohří, Lesov a Nová Role.


Mezi hlavní nabízené produkty patří porcelán do domácnosti, hotelový porcelán, porcelán pro děti, kuchyňské doplňky, talíře, dekorativní talíře, lázeňské pohárky, hrnky a zapékací mísy. Kromě porcelánu se firma zabývá v provozu Sítotisku. Prodej výpočetní techniky v Karlových Varech a okolí. Produkuje v širokém rozsahu užitkový, ozdobný, hotelový porcelán.


Největšího rozmachu dosáhla v polovině 19.

Tehdy výroba nápojových servisů, bohatě dekorovaných kobaltem a zlatem, dosáhla špičkové úrovně. Mísy na polévku, mističky na ovoce atd. Dovolte nám se Vám představit. Jsme rodinná prodejna tradičních domácích a kuchyňských potřeb. Této oblasti se věnujeme více jak let.


Za tuto dobu jsme získali spoustu zkušeností s jednotlivými výrobky, které vám rádi předáme. Jsou to luxusní hodiny sloužící jako trvalá dekorace. Hodiny z českého porcelánu jsou totiž velmi odolné, z vysoce tvrdého střepu a jen v první jakosti. Moderní i tradiční design, bílý porcelán i originální dekory, zaoblené i hranaté linie.


To je kvalitní porcelán značek G. Benedikt, Lilien Austria, Suisse Langenthal a Bopla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения