pondělí 14. března 2016

Nástěnný stojan na víno

Nástěnný stojan na víno

Detail produktu Do obchodu. Stavte na stojan na víno ! V ponuke nájdete veľké množstvo rôznych typov a prevedení. Túžite po zaujímavom doplnku do interiéru?


Pořiďte si domácí vinotéku. Je to speciální lednice na víno. Když máte dobrý sklep, stačí regál či stojan na víno. Je libo dřevěný stojan na víno nebo spíše ten kovový? Zvolte až parametrů.


Z užšího výběru si snadněji vyberete z nabídek ověřených e-shopů. Skladem dřevěné, kovové nebo plastové stojany na víno. Volně stojící stojan na víno Ingar zajistí bezpečné uložení až pěti lahví vína. Dostupnost: do hodin. Množství: quantity up quantity down.


Nástěnný stojan na víno

Tento nástěnný stojan na víno vám nejen umožní ukládat a organizovat vaše oblíbená vína, ale také do vašeho interiéru vnese luxusní styl. Luxusní dřevěný stojan na víno je celý z masivního smrku. Povlečení, obrazy, svíčky nebo dekorace na zeď - nechejte se inspirovat. Můžete si vybrat ze stojanů závěsných , stojacích a regálových.


Rovněž si vyberete povrchovou úpravu stojanu, tak aby vhodně zapadala do vašeho interiéru. Stojan na víno pojme až lahví vína. Praktický stojan na uskladnění až lahví vína. Proutěný koš na víno na láhve.


Nástěnný stojan na víno

Nástěnný stojan na láhev a dvě sklenice CZ777. Kvalitní víno potřebuje také kvalitně uložit. Stylový nástěnný stojan na víno Curve nabízí nejen prostor pro uložení až lahví vaší oblíbené odrůdy, ale současně ho můžete využít jako stojan na časopisy. Pijete rádi dobré víno se svými přáteli a chcete mít doma vždy. Vinotéka na lahví - tmavý dub.


STOP - Moderní kovový stojan na víno nápaditého vzhledu. Svou velikostí vhodný, zejména pro malé oslavy, rauty, či jen pro oslavy s přáteli. V této kategorii našeho internetového obchodu naleznete stojany na víno a láhve, nástěnné držáky a nesčetné množství stojanů na kola různých modifikací. Z nabídky produktů za výhodné ceny si jistě vybere každý.


Stylový, dekorativní stojan na víno zhotovený z masivu a nošených koňských podkov. Použité masivní dřevo je dobový materiál s přirozeně vytvořenou patinou. Klikněte na Sledovat a my vás upozorníme, až bude produkt znovu ke koupi. Bezpečné doručení až domů a platba až dní po vyzkoušení.


Oba stojany na víno pojmou dohromady až lahví vína. Jejich jednoduchý a úhledný design vnese do vaší domácnosti svěží dekor v moderním stylu. Výborně se také hodí jako.


Nástěnný stojan na víno

Je na stěně, což vám dává příležitost ukázat krásu vašich lahví a sklenic na víno a současně je.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения