čtvrtek 24. března 2016

Kulmofén babyliss

Kulmofén babyliss

Díky směrům rotace se nemusíte bát zacuchávání vlasů a funkce chladného vzduchu se postará o fixaci účesu. Při výběru nového kulmofénu se zaměřujte i na takové detaily, mezi které patří kupříkladu výrobní materiál hlavice. Z technických parametrů by vás měl zajímat příkon, nastavení teploty nebo rychlost foukání vzduchu. Kvalita a spolehlivost jsou prověřovány.


Kulmofén babyliss

Jeho výhodou je to, že dokáže ponúknuť väčší objem účesu, a to hneď od korienkov. Konštrukcia využíva tiež praktického keramického povlaku. BaByliss - přední značka na světovém i evropském trhu. Vyznačuje se především šetrným a rychlým vysoušením a tvarováním vlasů.


Výsledkem kulmování jsou hladké a lesklé vlasy. Kulmofén s ionizátorem navíc zajišťuje jejich lesk. Studený vzduch pomocí jediného tlačítka účes zafixuje a je vhodný zejména pro citlivější vlasy. Oboustranná rotace se vám může hodit například v okamžiku zapletení vlasů do kartáče. Aké príslušenstvo je k dispozícii?


Vzduchová tryska na rýchlejšie vysušenie vlasov. Narovnávacia kefa vyžehlí vlasy bez toho, aby stratili objem. Pořídit ho můžete za opravdu příznivou pořizovací cenu. Přičemž jeden je určený k objemu, druhý využijete pro vytvoření dokonale přirozených vln.


Perfektní kulmofén pro snadné tvarování a prvotní vyhlazení Vašich vlasů. Tento horkovzdušný kulmofén vám pomůže s rychlou, ale profesionální a šetrnou úpravou vašcih vlasů. Jeho hlavním lákadlem je rotáční kartáč s keramickým povrchem o průměru mm. Jeho speciální hlava pak umožní narovnávání vlasů.


Vzhledem k tomu, že kulmofén se skládá ze dvou částí, na něž jsou kladeny různé nároky, je na každou z nich použit různý druh materiálu. První díl je část, za kterou kulmofén držíme a na němž jsou umístěna ovládací tlačítka. Na jeho výrobu se využívá plast či jiný druh tvrzeného materiálu. Hodnotenie produktu: (Perfektný) recenzi í. W, Studený vzduch, Regulácia teploty.


Kompletní informace o produktech značky Babyliss - ceny, hodnocení, recenze na jednom místě. Produkty Babyliss na jednom místě - Heureka. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Už jen krůček a ušetříte. Zľavy až Doprava do druhého dňa. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Nevýhodou je vyššia hlučnosť, na ktorú si však zvyknete. Moderný kulmofén , doplnený automatickou rotáciou kefy, s ktorou účes vytvoríte jednoducho a rýchlo. Vylepšený ionizátor je zárukou lesklých a zdravo vyzerajúcich. Neboli kulmofén ocení ženy, které chtějí opticky zvětšit objem vlasů. Horkovzdušné kulmy jsou opatřeny kulatým nebo plochým kartáčem, slouží k vysoušení vlasů a zvýšení objemu.


Ionizační kulma na vlasy. Její povrch je obvykle turmalínový nebo v kombinaci s keramikou. Profesionální kadeřnické kulmy a kulmofény kónické i klasické pro různé druhy zvlnění vlasů. Rotačný kulmofén umožňuje nastavenie teploty podľa typu vlasov. Pri jemných vlasoch by mala mať rotačná kulma maximálne 1°C.


Vďaka tomu predídete ich spáleniu. Pre husté a ťažké vlasy môžete zvoliť vyššiu teplotu, až do 2°C.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения