úterý 29. března 2016

Ruční špuntovačka na víno

Koupím ramenát na stavbu vinného sklepa v šířce - m. Velký,těžký lis na víno v pěkném stavu. Ruční lisování hroznů je již tradiční zábavou na Vinobraní v Dolních Dunajovicích. Ačkoliv předpověď počasí na 3. Popis: Prodám špuntovača na víno , na korkové zátky.


Lis na mazání ruční , 1ml, GEKO Vysoce kvalitní ruční mazací stroj o objemu 1ml. Zaměřuji se na kusovou a malosériovou zakázkovou výrobu. Používám pouze své ruce, schopnosti, kruh, něco málo ručních nástrojů, kvalitní materiály a tradiční výrobní postupy tak, aby byla zachována kvalita výrobků. Navštivte největší a nejnavštěvovanější vinařský bazar v České republice.


Potravinářské čerpadlo je vyrobeno ze zdravotně nezávadných materiálů. Vyberte si skleničky na víno z produkce nejlepších českých i zahraničních skláren. Překvapíme vás širokým výběrem sklenic na víno klasických, originálních i luxusních, které budou estetickým osvěžením vašich slavnostních i všedních chvil. Ochutnávky vína z perfektního skla ocení jak milovníci vín, tak i. Obsah je chráněn autorským zákonem.


Pochází z první třetiny 20. Vrchní pákový mechanismus je řešen ozubeným převodem. Technické součásti stlačující napařený špunt jsou z mosazi.


Ostatní dílce zařízení jsou z litého železa. Původní mírně opotřebený povrch je konzervovaný voskovým nátěrem. Starý zajímavý strojek s pákovým závažovým mechanismem umožňujícím nastavení výšky. Uchovejte bílé víno a rosé v chladu díky tomuto praktickému chladiči od značky Nicolas Vahé.


Díky němu budete hostům moci podávat vždy příjemně vychlazené víno. Moderní design v kombinaci s teplou šedou barvou a detailem koženého poutka na zapínání vypadá moc hezky. Vystavit v této kategorii.


S karafou na víno Bohemia bude podávání vína zážitkem nejen pro vás, ale i pro vaše hosty. Skleněné ucho a šikmo zabroušené hrdlo usnadňují rozlévání vína. Spodní část karafy je dostatečné široká na to, aby karafa byla na stole stabilní a nepřevracela se.


Přestože jsme na startu byli velmi skeptičtí k výhodám značky VINOBOX, vše dopadlo nad očekávání dobře. Víno čepujeme dál bez jakýchkoliv zásadních změn a především oceňujeme, že díky bag-in-box obalům jsme nemuseli investovat ani korunu do nového výčepního systému. Kovový stojan na víno Lokomotiva.


Stojan na láhev vína nebo jiného alkoholu ve tvaru lokomotivy. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Tenhle kousek už si ode mě bohužel nekoupíte.


Můžete mi zde zadat svou e-mailovou adresu a jakmile se ke mě stejný produkt znovu dostane, pošlu Vám upozornění. Nebo si můžete vybrat z podobných produktů. Klasicky ho našroubujete do korkové zátky a následným vytažením z lahve odstraníte korkový špunt. Materiál: nerez, dřevo. ETA Lis na ovoce ke kuch.


Skleněný dekanter na víno ruční výroby je svým tvarováním ideální k provzdušňování vína a oddělování vinných usazenin. Vyrobeno z ručně foukaného bezolovnatého křišťálového skla. Lisy a drtiče na víno , ovoce. Pneumatické lisy na hrozny, víno a ovoce, hydrolisy, lisy s rohatkou Vojkovice u Brna Pneumatické lisy na hrozny, víno a ovoce, hydrolisy, lisy s rohatkou, hydraulické a ruční lisy, vinařské potřeby od firmy ZAMMA-SUDY, s. Gotické flétny - píšťaly.


Typické pro českou středověkou sklářskou výrobu byly vysoké mírně se rozšiřující flétny (píšťaly). Těchto válcovitých fléten existovalo několik typů, nejoblíbenější ale byly tzv. Výčepní zařízení - kontaktní Kontaktní výčepní zařízení je kompletní řada profesionálních stolových chlazení na pivo, které jsou dle svého výkonu vhodná pro chlazení piva v domácnostech, na zahradních party, v barech, restauracích až po plně komerční profesionální čepování piva.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения