středa 23. března 2016

Stropní kazety omyvatelné

Nákupem stropnic vyřešíte opravu bytu či kanceláře jednoduše, rychle i levně. Montáž jste schopni provést svépomocí a obložit strop i stěnu. Pro název stropní podhledy se používá i výraz stropní kazety nebo stropnice. Podhledy jsou vyrobeny z houževnaté omyvatelné folie PVC.


Způsob výroby plastického listování dává stropním kazetám obdivuhodné mechanické vlastnosti, v interiéru doslova nezničitelné.

Jsme jediní výrobci těchto omyvatelných podhledů v. Extrudované kazety a panely-tenké,lehké,vhodné na strop i stěnu. Dokonalé zpracování a výborné spojení EPS polystyrénu s omyvatelnou folií je to podstatné, co nabízejí tyto kazety. V našem e-shope najdete nejširší ponuku stropních kazet. Vytvoříte krásny strop bez prasklin a nedokonalostí. Zvýšíte tepelnou izolaci vašich místností, dokonce i částečně odhlučníte strop , dokonce i zdi.


Během této doby jsme zaujali přední místo na trhu se stropními kazetami s plastovým povrchem. Stropní panely potažené folií PVC.

Naleznete zde stropní kazety klasické z pěněného polystyrenu až po stropní desky s pvc folií, které jsou omyvatelné. V této kategorii jsou zařazeny všechny typy stropnic v bílém odstínu. Slouží jako tepelná a zvuková izolace, zakryjí praskliny a dají stropu jedinečný vzhled.


Jsou plně omyvatelné a odolné proti poškrábaní. K sortimentu stropní polystyrenové kazety omyvatelné prodáváme také okrajové a ukončovací lišty, pomůcky, nářadí a mnoho dalšího. V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat, rádi Vám s nákupem poradíme. Polystyrenová lišta malá bílá 1m.


Tyto stropní kazety poplastované jsou potažené PVC fólií a díky tomu jsou tak plně omyvatelné čistícími prostředky. Ke stropním kazetám a lištám nabízíme také velice kvalitní lepidla. Lepidla máme na všechny dostupné podklady, jednak na savé podklady jako jsou omítky a sádrokarton, ale také lepidla, která jsou určená pro lepení na nesavé podklady jako je polystyren, umakart a podobně. Kvalitní české plastové omyvatelní stropní kazety od Straka Stavoplast. Více než variant vzorů stropních podhledů.


Jednoduchá montáž na dřevěné k. Rozměr vzoru bez falcu 485x485x28mm. Použít se dají do kuchyní, koupelen i do prašných místností, kde je třeba povrch občas omýt. Také lišty Eurotrend jsou plně omyvatelné a opatřené stejným povrchem jako kazety.

Proč omyvatelné stropní kazety od Straka Stavoplast? Jsme český výrobce s patentovanou technologií výroby stropních podhledů plastickým lisováním. Zákazník u nás může zakoupit stropní dekorační a zateplovací polystyrenové kazety na úpravu stropů a stěn, polystyrenové stropní panely, polystyrenové stropní a nástěnné lišty,rozety, polyuretanové trámy a lepidla.


Jandera, interiér, dekorace, prodej stropních kazet. Skladem budeme držet dekory bílá, hruška, borovice a béžová. Barva širokých lišt Eurotrend je totožná s kazetami, protože lišty jsou potaženy stejnou, odolnou, plně omyvatelnou fólií jako kazety , takže jsou jednoduše omyvatelné a odolné proti poškrabání. Lišty zakryjí také praskliny na stěnách, které jsou až 55.


Při správném kladení nám kazety ve spojích tvoří přesné křížky. Dořazání kazet u okrajů. Po nalepení všech celých kazet začneme doměřovat a dořezávat pomocí ostrého ulamovacího nože kazety kolem stěn.


Kazety dořezáváme tak, aby mezi stěnou zůstala dilatace 1-mm. Po dořezání všech kazet zalištujeme. Lindab vyrábí široký rozsah stropních a stěnových. Plastové stropní podhledy, kazety , stropnice. Výborné izolační vlastnosti, omyvatelné.


Snadná montáž a údržba. Kapilární rohože je možné instalovat jako stropní kazety. Pro bližší informace se podívejte zde. Kazety jsou hrubé 4-mm se vzorem vystupujícím i několik cm.


Elegantně doladí váš interiér, zakrývá trhliny, nerovnosti stěn a stropů. Přetíratelné vodou ředitelnými barvami. Aplikuje se na savé podklady.


Pro penetrování a lepení vám doporučujeme použít lepidla značky Den Braven či Intertmel (také znamá jako Profiakrylát). Je třeba použít správná lepidla. Ubrusy plastové - omyvatelné Ubrusy kusové Ubrusy kulaté Ubrusy metráž celoroční vánoční. Upřesnit parametry Cena: Kč.


Krásné vzory i různé barvy dodají interiéru příjemnou atmosféru a navíc ozdobné stropnice tepelně izolují.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения