středa 23. března 2016

Veselá trojka pavla kršky koncerty

VESELÁ TROJKA Pavla Kršky. Najdete tady aktuální informace o naší kapele a jejích uměleckých aktivitách, které jsou zaměřeny na široké publikum, které má rádo lidové písničky. Vyber si koncert nebo festival a kup výhodně vstupenky v předprodeji. Budeme rádi, když nám budete projevovat svou přízeň, ať již účastí na našich vystoupeních nebo nákupem námi vydávaných nosičů.


Zatím zde nejsou žádné koncerty. Zobrazit odehrané koncerty. Datum Název akce Město Místo konání. Kliknutím na znak (I) se Vám v novém okně prohlížeče zobrazí info pořadatele.


Na GoOut sa dozvieš všetky novinky, koncert , najnovšie info, vstupenky a viac. Hudbu, kterou nyní hrají, tvoří pro všechny. Veselá trojka Pavla Kršky ? Vážení přátelé, jsme tři dlouholetí kamarádi, kteří celý život hráli muziku pro široké vrstvy posluchačů. Vstupenky ostávajú v platnosti! Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.


Vážení přátelé,jsme tři dlouholetí kamarádi, kteří celý život hráli muziku pro široké vrstvy posluchačů. Písničky čerpají ze života tak. Doba ale rychle plyne a tak i my jsme se dostali do důchodového věku a hudbu, kterou nyní hrajeme, tvoříme pro všechny, kteří si rádi poslechnou lidovou písničku. Jejich hlavní náplní je skládání vlastních.


Tenhle večer si báječně užijeme! KC Aldis Hradec Králové. Pavel Krška, Jaromír Kozelek a Miroslav Hrdlič. Letní areál U Letců, Jana Černého 10 Hradec Králové okres Hradec Králové 2Kč. V posledních měsících se tato trojice stala obrovským hitem na televizních obrazovkách na jednom z českých hudebních kanálů.


Upozorňujeme na možné zrušení některých akcí z důvodu šíření Koronaviru. Nakup levně, pohodlně a bez skrytých poplatků. Prosíme ověřte si u organizátorů, zda se akce uskuteční. Zpívají a tvoří vlastní písně s důrazem na pěkný text a potěší všechny posluchače, kteří si rádi poslechnou.


Pesničky čerpajú zo života tak, ako život ide, sú smutné i veselé. Každý poslucháč si v nich nájde niečo zo seba, zamiluje si ich, o čom svedčí neustále vedúce miesto v hitparádach TV Šlágr. Jejich polky a valčíky oslovily zejména starší. Pořad potěší především posluchače, kteří si.


Na webe nájdete predovšetkým texty piesní slovenských a zahraničných interpretov, prehľadne zoradené do albumov. Koncert HANA ZAGOROVÁ A PETR REZEK - 10. Jaké bude počasí v okolí města Třebíč? Sleduj aktuální i dlouhodobou předpověď z norského počasí yr.


Na GoOut zjistíš všechny novinky, koncert , nejnovější info, vstupenky a více.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения