pátek 18. března 2016

Prodej pet lahví na víno

Bojujete s plastovým odpadem? Hromadí se vám doma plastové lahve. Ušetřete si místo s využitím lisu na pet lahve. Zásobování firem plastovými obaly. Prodáváme a vyrábíme plastové lahve a různé obaly na veškeré použití.


Prodej realizujeme od 1ks a rozvážíme po celé republice. Vám nabízí výrobu a prodej plastových lahví na potravinářské produkty. Základem našeho sortimentu jsou pivní a vinné lahve, ale dokážeme velmi pružně zavést i výrobu jakýchkoli dalších obalů – lahve na mléko, oleje, kečupy, dresinky a další.


Materiál může být polotuhý (pružný) nebo tuhý v závislosti na jeho tloušťce. PET lahve jsou plně recyklovatelné. K lahvím nabízíme šroubovací uzávěry s pojistkou originality v různém barevném provedení. Pokud máte zájem o větší množství zboží, než máme na skladě kontaktujte nás prosím e-mailem.


Lahvičku jsme schopni dodat i po vyprodání zásob. V takovém případě bývá doba doručení kolem pracovních dní. Je vhodný obal na sycené nápoje. V kompletu s odnosným ouškem tvoří praktický obal pro prodej vína ve vinotékách. Aktuálně vyrábíme více než typů PET preforem, PET láhve na pivo, PET láhve na víno nebo PET láhve na limonády v objemu 33l až 0l a PET kanystry o objemu 3l a 5l.


Je to levné a praktické. Zbytečně si tím koledují o zdravotní potíže. Objem lahví až l kanystry s ouškem. Zajišťujeme pravidelné zásobování po celé České a Slovenské republice.


Jsme distributorem obalového skla s největší nabídkou vinných, sektových a alkoholových lahví v České republice. Naši obchodní partneři u nás nachází kompletní a kvalitní dodávky obalů pro výrobu, ale i obalů pro prodej sudových vín, prodej mléka z automatů, prodej piva v minipivovarech. Plastové láhve standardní lze u nás zakoupit téměř obratem. Provádíme analýzu hroznů, moštů a vín dle SZPI.


Pro vstup na tyto stránky musíte být starší 18-ti let. Potvrďte vaši plnoletost kliknutím na OK. Vstupujete na stránky s prodejem alkoholu. Na těchto stránkách platí zákaz prodeje alkoholických nápojů osobám mladším let. Kliknutím na ANO potvrzujete, že jste starší let a neposkytnete přístup na stránky nikomu mladšímu let.


Plasová láhev na víno Bordo 250ml. PET LAHVE Láhev na víno zelená. Lahve na mléko Lahve na víno. Naplnění 5l lahve pivem zvládné hravě obsluha cca do minuty.


Děkujeme a těšíme se na spolupráci. Je ideální k lehkým salátům a pečeným rybám. Velmi dobře se hodí také k tvrdým a polotvrdým sýrům.


Barva vína bývá obvykle méně výrazná. Naše nabídka je doplněna také bohatou škálou služeb: zajišťujeme zpracování nového designu, výkresové dokumentace, výroby forem, balení dle požadavků a další dodávky pro celkovou kompletaci výrobků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения