pátek 4. března 2016

Montáž dřezové stojánkové baterie

Maintenance - Duration: 14:51. Ukázka montáže stojánkové baterie na umyvadlo. Geberit Duofix Sigma Montaż stelaża - Duration: 9:15.


Pokud vám stará baterie na umyvadle dosloužila nebo se vám nehodí k novému zařízení, není těžké ji vyměnit. Zvládnete to i sami se základním nářadím a trochou šikovnosti. Postup, jak snadno nainstalovat kuchyňskou dřezovou baterii s vytahovací výtokovou trubicí. Největší popularitu získaly především díky rostoucí oblibě kuchyní na míru se zabudovanými kuchyňskými dřezy, skvělou dvojku tvoří s těmi zapuštěnými nebo klasickými. Montáž nástěnné sprchové baterie Montáž nástěnné vanové baterie Montáž stojánkové baterie Rozdělovače princip činnosti Demontáž nástěnné baterie Výměna kartuše Výměna přepínače Výměna perlátoru Potřebujete poradit?


Kvalita RAVAK i do kuchyně. Kuchyňské dřezové baterie RAVAK vycházejí vstříc rozmanitým typům dřezů a designům kuchyně. Dřezové baterie do kuchyně jsou vyráběny již v mnoha variantách. Jednou z nich je i baterie klasická, stojánková, páková, vysoká s otočným raménkem.


Své uplatnění tedy najde nejen v kuchyni, ale také v koupelně. Naše vodovodní baterie vyrábíme z vysoce jakostní mosazi, jejíž povrch tvoří dostatečně silná vrstva chromu, která zajišťuje vysokou odolnost proti opotřebení a dlouhou životnost. Praxí vyzkoušené ergonomické pákové baterie nabízejí příjemné a snadné ovládání. Montáž vodovodní baterie na nový dřez je jednoduchá záležitost, protože montáž můžete provést ještě před umístěním dřezu na své místo a máte snadný přístup ke všem.


Montáž či výměna stojánkové umyvadlové baterie nevyžaduje více zručnosti než například sestavení sériového nábytku od nejmenované. Díky stabilizační destičce, kterou většina našich baterií má, zůstanou pevně držet na svém místě. Nezůstáváme pozadu a sledujeme ty nejmodernější trendy. Vodovodní baterie dřezové se sprchou usnadní vaši práci!


Montáž dřezové stojánkové baterie

Naplnit objemný hrnec, nebo třeba omýt velký meloun může být někdy nadlidský úkol. Pokud rádi a často vaříte, jistě oceníte praktické výhody stojánkové baterie se sprchou. Už nebudete muset zápasit s kuchyňským náčiním, vytahovací. Prakticky promyšlené Kuchyňské baterie RAVAK jsou určeny k zabudování přímo do dřezu nebo do pracovní desky. U nás si vyberete dřezové baterie do kuchyně v desítkách variant.


Máte raději baterii klasikou s otočným raménkem nebo jste našli zalíbení a praktičnost v bateriích s vytahovací sprškou? Případně dáváte přednost retro stylu baterie ? Nabídka baterií je opravdu široká, vybere si každý. Při zakoupení kuchyně vám. Stojánkové dřezové baterie na Alza. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice.


Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Pákové dřezové baterie v různých designech promění kuchyň na profesionální pracoviště. Aby sloužily k vaší spokojenosti, je nutné hledět především na odolnost a snadnou údržbu vybraného modelu. I proto vám nabízíme kuchyňské vybavení. Konstrukce dřezové stojánkové baterie s výsuvnou sprchou spojuje tradiční spolehlivost dřezových baterií s praktičností výsuvné koncovky.


Hledáte-li způsob, jak ušetřit při práci v kuchyni čas i námahu, je naše nabídka určena právě vám. Součástí baterie je kompletní příslušenství k montáži. Baterie je otočná o 3stupňů. Není třeba nic dokupovat. U stojánkové baterie nemusíte ani zavřít hlavní uzávěr vody - zavřete ji jen roháčkem pod umyvadlem.


Montáž dřezové stojánkové baterie

Sami vidíte, jak se podepsalo deset let používání tvrdé studniční vody na vzhledu baterie , i když po funkční stránce nebylo levné baterii co vytknout. Boj s vodním kamenem znamená i občasné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения