středa 9. března 2016

Bezkontaktní myčka praha 4

Bezkontaktní myčka praha 4

Mapa samoobslužných ručních myček (samoobslužná wapka) v České republice a na Slovensku, kde si můžete sami umýt, nebo jen opláchnout auto. To je již brzy otevřená myčka CW Tech Praha Hloubětín. Nejen pro auta, ale i motorky, přívěsy, lodě, karavany a další. Přijeďte ještě dnes a vyzkoušejte dokonalou kvalitu a rychlost mytí auta v bezkontaktní myčce v Pražském Hloubětíně, na křižovatce ulic Průmyslová a Poděbradská. Je Vám tak nablízku ať už jedete na víkend z Prahy, každodenně do práce, či jen tak za zábavou.


Bezkontaktní myčka praha 4

Myčka využívá technologii CW Tech obohacenou o systém reverzní osmózy. Myčky v regionu Praha - Najisto. Jednotlivé ceny v rubrice ceník. Provádím ruční mytí a čištění automobilů či voskování karoserií a tepování interiérů. Dále provádím ošetření kožených sedadel, pneumatiky, mezidveřních prostor a vnitřních i vnějších plastů.


Provozuji autoservis a pneuservis s nabídkou přípravy vozů na. Automyčka Collection, již na pobočkách v Praze. Ruční mytí a čištění automobilů s autokosmetikou Sonax. NC Eden, BB Centrum Brumlovka, OC Stromovka, Centrum Vinice. To vše při dodržení přísných hygienických opatření.


Pokud navštívíte automyčky Praha bezkontaktní mytí, jistě se přidáte k našim spokojeným zákazníkům také vy. Pravděpodobně máte vypnutou podporu Javascriptu, pro lepší prožitek z prohlížení Najista jej doporučujeme zapnout. Používaná německá technologie Frank a ekologické účinné produkty k mytí vozidla jsou zárukou nejvyšší kvality umytí a ošetření vašeho vozidla. Myčka je osazena inovativním protizámrzným systémem s vyhřívanou podlahou, který umožnuje bezpečné mytí v zimním provozu do -5°C.


Uvedená cena je počítána pro mytí běžně zašpiněného vozidla a použití všech volitelných programů. V případě velmi silně zašpiněného vozidla nebo vozidla dlouhodobě nemytého a vozidel větší konstrukce (např. dodávky, velká kombi, SUV, MPV a další), kdy se prodlužuje proces mytí, může být cena za mytí vyšší. Díky špičkovým technologiím a neustálému výzkumu nejnovějších trendů v mytí a také díky tisícům prodaných myček v EU může DiBO nabídnout jedny z nejlepších mycích technologií pro osobní vozy, nákladní vozy, vlaky a jiná vozidla.


Bezkontaktní myčka praha 4

Provoz mycích center je nonstop, prakticky bez čekací doby a za rozumnou cenu. Sami si volíte, kolik chcete do mytí investovat. Nevíte jaký dárek koupit Vaší blízké osobě? Záruční i pozaruční servis prováděn moderním vybavením, novou technikou a odborně proškoleným personálem.


Jsme profesionálové a rádi inovujeme. Cleanstyle je profesionální ruční mytí a autodetailing na Praze 4. Za pouhý rok jsme se vypracovali. Masážní STUDIO CREATIV HARMONIE - Profesionální masáže -Jana Braunerová - Podolí Jeremenkova 1. Paní Jana je velmi kompetentní, zkušená masérka, výživová a d. Buďte informováni jako první, zašleme vám e-mail, když WASH INN Poděbradská bezkontaktní myčka zveřejní novinky a akce. Se všemi těmito neduhami Vašeho spotřebiče si dokáži poradit. Na Barrandově ve směru z kopce dolu MOL (dříve Luk Oil), ale je dost pochybné kvality a drahá.


Super bezkontaktní myčka je v Dobřichovicích hned na začátku ve směru od Radotína. Mycí linka s pěnovými kartáči a obsluhou. Myjeme také motocykly, skútry a čtyřkolky. Umíme odstranit různé druhy nečistot (cizí barva, asfalt, smůla apod.).


Nabízíme zákaznické slevy a dárkové poukazy. Navštivte nás a přesvědčte se, že automyčky bezkontaktní mytí představuje synonymum kvality a profesionality. Udržujte svůj vůz v dokonalé čistotě.


Bezkontaktní myčka praha 4

Při ručním mytí svůj vůz umyjete pečlivě po celé ploše. Díky bezkontaktnímu mytí nedochází k mechanickému oděru, lak vaší karoserie díky tomu zůstane nepoškozen. Vyberte si svůj program!


Vaše auto bude vyčištěno na základě Vašich potřeb.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения