pátek 11. března 2016

Bambusová metráž

Tato látka je velmi pružná a hebká, výborná na sportovní oblečení, trička i poddajné dětské oblečení, zachovává si přirozené antiseptické a savé vlastnosti bambusu. Dobře se kombinuje se sportovní vlnou, pokud někdo. Teplákovinu z bambusu budete na sebe zbožňovať.


Vďaka odolnosti voči baktériám je ideálna na šitie športového oblečenia, ako sú fitness tepláky, mikiny na jogu atď. Látka je priedušná a rýchlo saje prebytočný pot. Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.


Volně rostoucí divoký bambus není chemicky ošetřován, vyrábí se podobně jako viskóza, má však ještě znásobené užitné vlastnosti, je přírodně antiseptický. Antibakteriální, dobře odolávají bakteriím a mají schopnost neutralizovat zápach (pot). Bavlněné plátno, látka, kterou využijete pro Vaši tvorbu, například na ušití podšívky do kabelky. Vzorovaná látka dodá Vaší kabelce jedinečnost. Látky, ktoré sú z neho vyrobené, sú jedny z nejjemnejších.


Oeko-tex certifikovaný. Vám objednaný materiál nastrihali. Nejnovější Nejlevnější Nejdražší Zobrazuji 1-z 1předchozí strana. Díky odolnosti vůči bakteriím je ideální na šití sportovního oblečení, jako jsou fitness tepláky, mikiny na jógu atd.


Kompletné špecifikácie. Milujete pohodlie a komfort? Sú tak mäkké, že vás nikdy nebudú „hrýzť“. Příze je příjemná, hladká, na omak hedvábná.


Bambusová metráž

Obchod plný lásky k šití. Bambusové úplety budete zbožňovať. Cupro metráž v nabídce Sartor Bohemia. Případ bambusové viskózy.


Takzvaná bambusová viskóza se vyrábí běžným způsobem, ale jako vstupní surovina se používá celulóza z bambusu. Její vlastnosti jsou dané postupem výroby, může být tedy úplně obyčejná, pouštět chloupky a pokrývat se žmolky, nebo může být hebká. Pleteniny jsou zvláště vhodné pro alergiky na prádlové výrobky, trička, halenky, domácí oblečení, sportovní oblečení a dále pro výrobky, kde je vyžadována vyšší savost. Vysoce kvalitní, bambusová viskóza, která je díky svým vlastnostem velice atraktivní. Zamilujete si ji pro její lehkost a hebkost, extra vysokou savost, prodyšnost aj.


Bambusová metráž

Kvalitní digitální tisk reaktivní metodou, dodává látce neuvěřitelnou životnost barev. Našim hlavním zaměřením jsou zejména bavlněné látky na patchwork a výrobu oděvů a dekorační látky pro výrobu bytového textilu a doplňků Mimo naši vlastní produkci dovážíme i metráž od dalších renomovaných firem z Evropy,jedná se zejména o bavlny. Ozaj sa dá kúpiť bambusová metráž na plienku a ja som sa ulakomila na tento nádherný jemný vzor.


Rozstrihala na časti, začistila okraje a mám parádnu výbavičku :) Nie, že by sa bambusové plienky nedali kúpiť, len nie ceny sa mi až tak nepáčili :D A toto som mala ozaj rýchlo hotové. Tak šitiu a bábätkám zdar! Prodáváme také výrobky z přírodního bambusu. Praktická: Spodní strana bambusové rohože má na sobě textilii s protiskluznou úpravou, takže rohož n. Levné zahradní zástěny - velký výběr naleznete online na BauMax.


Bambusová metráž

Internetový obchod s látkami a textiliemi v metráži, predaj galantérie. Ponúkame odevné, detské, dekoračné, poťahové a špeciálne látky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения