středa 16. března 2016

Odolné telefony evolveo

Odolné telefóny EVOLVEO na Alza. Doručujeme aj počas víkendu. AlzaBoxov (odberných miest) po celom Slovensku. Máme poriadne širokú ponuku produktov a doplnkových služieb. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice.


Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb.

Displeje většiny odolných telefonů jsou pokryty speciální vrstvou, která zabrání jeho nechtěnému poškrábání a prodlouží jeho mladistvý svěží vzhled. Mezi odolné mobily jsme v rámci testu zahrnuli také modely s extrémní odolností (často přezdívané outdoorové telefony ), které ustojí i ty nejnáročnější podmínky a zacházení. Pokud je prach, voda a výšky vaším denním chlebem, tahle kategorie je stvořena právě pro vás. Vodoodolné mobily vás zachránia pred stratou cenných dát vplyvom nechceného ponorenia do vody, ušetria nemalé čiastky za opravu a navyše prinášajú aj ďalšie výhody, ako je možnosť používať odolné smartfóny pod hladinou.


Vše díky robustní konstrukci, často s gumovými prvky, která outdoorový telefon dostatečně izoluje a zároveň pohlcuje veškeré otřesy. V posledních letech roste zájem o tyto modely i ze strany široké veřejnosti, která má zájem o telefony , které přežijí běžné pády bez většího poškození. Vnútri možno nájsť jadrový procesor GHz, rovnako ako operačná pamäť GB RAM, alebo veľkú vnútornú pamäť GB.


Jsou nárazuvzdornejší jako většina jiných smartphonů, bývají vodotěsné i prachu odolné. Hodí se na stavby, do hor nebo na outdorové aktivity.

Svedčia o tom certifikácie IPa MIL-STD 810G. V tvrdých podmienkach sa tento mobil rozhodne nestratí a navyše má dobrú výbavu. Pevné odolné tělo z něj dělá spolehlivého partnera pro intenzivní použití náročném prostředí. Navíc podporuje dvě aktivní SIM karty s funkcí Dual SIM.


Displej o velikosti 5″ je usazen do příjemně zaoblených tvarů pevné konstrukce, jejíž součástí je také vnitřní hořčíkový rám zajišťující ochranu proti pádům a nárazům. Salente je radost a úspora, moderní vaření pro 21. Vážení zákazníci, od 14. Sú nárazuvzdornejšie ako väčšina iných smartfónov, bývajú vodotesné i prachu odolné. Hodia sa na stavby, do hôr alebo na outdorové aktivity.


Stovku z nich jsme však proměnili na internetové výdejny a otevřeno máme i přes velikonoční svátky, kromě Velikonočního pondělí. Jde o nástupce úspěšného vlajkového modelu S6 kterého se prodalo již půl milionu kusů a jde o vůbec první telefon na světě s termokamerou. Pokud si vyberete telefon klasické konstrukce, ušetříte a pravděpodobně získáte o něco větší odolnost proti nárazům a pádům.


Na druhou stranu vám ale moderní dotykové odolné telefony nabídnou vyšší funkcionalitu, která se hodí hlavně pro outdoorové aktivity, kde potěší GPS i další moderní technologie, případně aplikace a hry, na které jsme si už tak. Skvělé pro každého, kdo plánuje náročnější výlety a aktivity. Mobilní telefony pro seniory Evolveo nabízí SOS tlačítko a veliký displej – ideální zejména pro starší generaci.


Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Proměnili jsme ale pro vás stovku našich prodejen na internetové výdejny, ve kterých trvale držíme tisícovky pečlivě vybraných modelů skladem a ve kterých platí přísné hygienické zásady.

Na výběr máte z produktů. Pokud vás zajímají spíše nejlepší odolné telefony z hlediska hodnocení uživatelů, tak se podívejte do kategorie odolné telefony recenze a testy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения