pondělí 28. března 2016

Sada zahradního nářadí fiskars

U nás naleznete všechno zahradní nářadí Fiskars. Zahradní nářadí FiskarsVám dovolí mnohem více si užívat práci za mnohem méně námahy. Přejeme vám příjemný nákup.


V sadě naleznete hned praktických pomocníkůna vaší zahrádku - dvě kopačky, lopatku, vyrývač. Sada je zabalená v dárkové krabičce. Vždy výhodná nabídka zboží z našeho internetového obchodu!


Ať už jde o zahradní nářadí , či nože, sekery, nebo kuchyňské potřeby, jistě Vás potěší snížená a ekonomicky výhodná cena. FISKARS Set dětského nářadí Fiskars. Nářadí skvěle padne do dětské ruky. Máme veškeré nářadí , na které si jen vzpomenete – od seker až po zahradní nůžky. Tato univerzální sekera se skvěle hodí pro štípání menších i větších špalků, ideálně pro střední špalky s průměrem.


Ta Vám nabídne různé výhody, jako například výhodné ceny a osobní poradenství. Přímě poradenství ohledně výběru vhodného nářadí je nabízeno rovněž online. Poradce pro oblast zahradní nářadí v OBI nabízí dobrý přehled. Small foot Sada zahradního nářadí na píškoviště.


Sada se skládá ze tří kousků: rýč, lopata a hrábě. Vhodné pro děti od let. Pořiďte si tuto praktickou sadu zahradního nářadí Ruby od značky Fiskars. Technické parametry:Zahradní nůžky jsou vhodné ke střihu čerstvých větví mají pohodlně vytvarovaná masivní. Set obsahuje vše důležité pro celoroční údržbu zahrady.


Výhodné ceny a dodání do druhého dne z pohodlí vašeho domova. Ruční zahradní nářadí koupit o objednat u OBI. Výhodou této lopatky je, že se může ostřit a nechybí jí ani otvor pro zavěšení. Ať už máte zájem o zahradničení, krásné zboží pro domácnost nebo řemeslné výrobky, máme všechno.


Fiskars nabízí širokou škálu kvalitních potřeb. Sada kempinková obsahuje:x Sekera kempinková Xx Nůž univerz. Hardwarex Pilka Xsharp SWProdlouženou záruční dobu let poskytuje na sekery řady. Všechny kultivační pomůcky se vyznačují zejména snadno se brousící, nerezovou konstrukcí a otvorem na zavěšení pro snadné skladování.


Velmi šikovná sada náčiní pro různé zahradnické práce se bude jistě hodit mnoha pěstitelům a kutilům. Obsahuje lopatku, hrábě, oboustrannou motyčku, nůž na plevel i hrábě na listí. Kultivátor je určený k provzdušnění, nakypření půdy a úpravě malých ploch, lze jej ostřit.


Nekoroduje ani nestárne. Nůžky mají pohodlně vytvarovaná masivní držadla a čepele z karbonové oceli. Jsou vhodné pro praváky i leváky. Dárková sada zahradního nářadí Fiskars.


Ergonomicky navržené drobné nářadí pro kypření, sázení, přesazování a hnojení na zahradě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения