středa 30. listopadu 2016

Armádní výprodej techniky

Vojenská pásová a kolová technika. Inzeráty kategorie vojenská vozidla UAZ, PV3S, Tatra s možností bezplatného přídávání inzerátů obsahující vojenská vozidla UAZ, PV3S, Tatra návštěvníky. Od nás k vám poputují přímo z armádních zásob. Naše firma se zabývá prodejem techniky a materiálu ze zásob Armady České republiky-AČR. Výprodej vojenského materiálu, techniky a výprodej vojenských skladů, to jsou velice lákavé akce, které by neměly uniknout těm správným vyznavačům army módy a životního stylu, stejně jako profesionálům.


Dobré ceny uvítají jednoduše všichni. Nabízím homologovaný komplet univerzálního nosiče na kouli tažného zařízení, vhodný do honitby na převoz zvěře a krmiva. Příjmy z prodeje jdou do rozpočtu ministerstva obrany a Josef Lachman doufá, že resortní pokladně přilepší i aktuální výprodej kolové techniky. Pokud se nám podaří prodat vše, mohli.


Uvedenou nabídku techniky , je možné si zakoupit v naší prodejně vojenské techniky. Prohlédnout katalog strojů, automobilů a další techniky. Pronájem prostor v průmyslové zóně.


Provozujeme průmyslový areál v Plzni u nákupního centra Olympia, na exitu na D5. Ve druhé polovině července tohoto roku pak bude vyhlášena OVS na prodej trezorů, výstrojního, stavebního a ubytovacího materiálu, skříní pro mužstvo, audiovizuální techniky , hudebních nástrojů a sportovního nářadí, výpočetní techniky a tiskáren, kabelů a cívek kabelových, dalekohledů a fotopřístrojů. Nabízíme volné venkovní plochy, volné dílny a haly k. Army výprodej Výprodej skladových zásob armádní vojenské techniky.


Ve výprodeji nabízí akci na vojenské nože, batohy, vesty. Výprodej army a outdoor vybavení za bezkonkurenční ceny v internetovém obchodě Army shop Armed. Skladem máme 1značkových produktů od Kč. V sekci armádní technika nabízíme novou i použitou armádní techniku a technické vybavení jako jsou polní kuchyně, logistické a ženijní vybavení.


V nabídce jsou armádní i komerční detektory kovů, kanistry na palivo, sady polního nářadí, dýchací přístroje do tanku nebo široká škála nafukovacích člunů. Dokážeme nabídnout i leteckou techniku například vrtulníky MI2 MI proudová letadla MIG2 MIG 1 letecká technika je jak ke sběratelským učelům tak lze nabídnout i leteckou techniku, kterou lze i dále provozovat. Dále nabízíme možnost autodopravy – těžké a nadrozměrné náklady včetně doprovodu, valníkové a plošinové návěsy, sklápěcí automobily a zemní práce. Ať už hovoříme o Ať už hovoříme o oblečení nebo různých pomůckách, právě zde získáte produkty nejvýhodněji. Svět vojenství, vojenské technologie a události, které hýbou světem a ovlivňují životy milionů lidí.


ARMÁDNÍ NOVINY odhalují surovou realitu naší doby. EXCALIBUR ARMY je váš odborník na military výprodej ! Naleznete zde veškeré informace o nákupu vojenské techniky a aktuální nabídce ( včetně fotodokumentace, videí, technických dat a mnoho dalšího ). Vzhledem k tomu, že je možné znehodnocení téměř každého zbraňového systému, je vyřazená vojenská technika dostupná skutečně všem. Armádní sklady po celé České republice jsou plné nepotřebné vojenské techniky , která je určena k prodeji. Jednou za rok nebo dva se tak prakticky kdokoli, kdo má opravdu zájem, může zúčastnit výprodeje, bazaru. Mimo vojenských vozidel si případní zájemci mohou zakoupit i různé typy profesionálních zbraní, vojenské.


Kompletní armádní vybavení. Prodej vojenského vybavení. Velké vojenské stany jsou vhodné pro větší počet osob, ale hodí se i pro zahradní párty.


Nákup takové vojenské techniky , kterou teď nabízí ministerstvo obrany, je do jisté míry svázaný mezinárodními předpisy a dohodami. Jaké podmínky musíte jako kupec splňovat a co všechno ještě vojáci prodávají, si můžete přečíst na webu Odboru pro nakládání s nepotřebným majetekem. V letošním roce se bude armáda zbavovat i dalšího vyřazeného majeteku. Mezi nimi budou samopaly, pistole a kulomety.


Armáda hodlá dokonce odprodat asi kusů raketometů včetně raket a připravuje se i prodej tankové techniky. Na základě zkušenosti z předchozích let pokračuje AČR v realizaci odprodeje vysloužilých služebních psů, kteří vykonávali službu především při strážním zajištění vojenských objektů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения