pátek 18. listopadu 2016

Epilátor depilátor rozdíl

Oproti tomu depilátor je elektrický strojek (holící strojek, zastřihovač), ale třeba i obyčejná žiletka, jejichž pomocí odřízneme chloupek těsně nad povrchem pokožky. Depilátor tedy chloupky holí, kdežto epilátor je vytrhává. Jen podotýkám, že s pojmenováním depilátor se tak často nesetkáváme.


Rozdíl mezi epilátorem a depilátorem je v bolestivosti a délkou trvání dorůstání chloupků. Bezbolestný epilátor je vlastně depilátor. Velkou výhodou je výkyvná hlava, která se přizpůsobí křivkám vašeho těla. Mokré nebo suché holení. Zajímejte se při výběru o to, zda má epilátor funkci WetDry.


Tento typ epilátoru vychází z toho klasického, minimálně co se technologie fungování týče. Hlavní rozdíl je však v samotné konstrukci. Dokáže si poradit s velice jemnými chloupky na bradě, obočí, krku a čele.


When it comes to convenience if you need a quick but close shave, you can’t beat a cordless l ady shaver. These can be used on wet or dry skin – perfect. Jaký je mezi nimi rozdíl ? Odstraňování chloupků pomocí epilace může trvat delší dobu a při použití klasických pinzetových epilátorů bývá bolestivější. Při depilaci se zbavíte chloupků jen na povrchu pokožky, a proto je účinek krátkodobý. Hladká pokožka na delší dobu – to je hlavní požadavek žen dnešní doby.


Docílit toho lze několika způsoby a jedním z nejpohodlnějších je použit epilátor. Má větší a dlouhodobější efekt, oproti jiným depilačním metodám ale může být bolestivější a časově náročnější. Na začátku podrobného rozboru depilátorů je nutné zmínit hlavní rozdíl mezi dvěma pojmy. Je to depilace a epilace. Od nich se totiž odvíjí pojmenování jednotlivých strojků – depilátory a epilátory.


Epilátory a depilátory. Ty jsou bohužel velice často zaměňovány, přitom každý provádí trochu odlišnou činnost. Mnozí lidé zaměňují epilátor a depilátor mezi sebou, proto se později v článku podíváme na epilátor a jaký je rozdíl mezi nimi.


Díky tomu, že depilovat si nohy potřebuje každá žena, je výběr modelů. Někdo píše, že je epilátor lepší (trhá chloupky) a někdo píše, že chloupky naopak trhá depilátor. A je třeba u každého používat holící pěnu? Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.


Pokud o sobě víte, že nesnesete epilaci třeba v intimních partiích, rozhodně se dívejte po takovém epilátoru, který má také holící hlavu nebo holící nástavec. Je to ekonomické řešení, díky kterému můžete ušetřit několik stovek korun. Za depilátor můžeme označit elektrický holicí strojek (elektrický depilátor ), žiletku, holicí krémy a další. Záleží jen na vás, jaká forma holení pro vás bude nejpřijatelnější a jaký depilátor pro ženy si zvolíte.


Pokud byste v nabídce hledali IPL depilátor. Přečtěte si rady a zkušenosti na téma jaký je rozdíl mezi epilátorem a depilátorem. Rozdiel medzi epilátorom a depilátorom. Discover the Philips epilators. Learn why these epilators suit your needs.


Compare, read reviews and order online. Všeobecná online poradna - auto moto - dům a byt - zahrada - vaření - zdraví - sport - PC - kutilství - společnost - móda - zvířata. Dámy, vybíráte si nový holicí strojek, epilátor či depilátor #129300;?


Přinášíme vám srovnání#129351;testovaných modelů v jednoduché a přehledné formě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения