středa 30. listopadu 2016

Koblížky z tvarohu

Tématické fráze: tvarohové kobližky tvarohové koblihy tvarohové koblížky obalované v cukru koblihy tvarohové nejlepší kobližky z tvarohu rychlé tvarohové koblihy koblihy z tvarohového těsta tvarohové koblihy recept koblihy z tvarohu recept na tvarohové koblihy kobližky rychlé tvarohové koblížky tvarohovy koblihy recept. Tvarohové koblihy vytvoříme z těsta, které si vytvoříme promícháním mouky s práškem do pečiva, tvarohu , vajec, špetky soli, rumu a mléka. Mléko přidáváme podle potřeby, podle toho, jak je těsto hutné. Z těsta vykrajujeme lžící bochánky a dáváme do rozpáleného oleje. Koblihy usmažíme dozlatova.


Koblížky z tvarohu

Tématické fráze: tvarohové koblížky koblihy z tvarohu tvarohove koblihy koblíżky z tvarohu top recepty tvarohové koblihy recept na tvarohové koblížky koblížky recept tvarohové koblihy recept recept na koblížky tvarohové koblížky recept koblížky s tvarohem tvaroh recepty koblizky stvaroh recept koblihy tvarohové kobližky. Smažené koblihy na oleji sypané cukrem chutnají teplé i studené. Rychlé koblížky z tvarohu bez kynutí - recept, návod na uvaření Na této stránce pro vás vyhledáme všechny recepty na: Rychlé koblížky z tvarohu bez kynutí. Zároveň pro vás hledáme mezi podobnými recepty. Když koblížky neobalíte v cukru a použijete je do šodo namísto buchtiček je z ních výborný oběd za pár minut.


Děláme to tak doma už od mého dětství. POTŘEBNÉ PŘÍSADY: Banány můžete přidat sirup z agáve nebo me další ovoce, arašídové máslo nebo nutelu kakao atd. POSTUP PŘÍPRAVY: Banány nakrájíme na kolečka a dáme na plech, tácek něco takového vedle sebe a strčíme do mrazáku.


Do tvarohu zamícháme žloutky, z bílků ušleháme tuhý sníh. Nakonec opatrně zamícháme sníh z bílků. Lžičkou pak vykrajujeme koblížky , smažíme na rozpáleném oleji a po upečení ihned obalujeme v moučkovém cukru.


Potřebné ingredience: 2g polohrubé mouky, prášek do pečiva, 2g tvarohu , lžičky cukru moučka (který můžete promíchat se špetkou vanilky seškrábnuté z podélně rozkrojeného vanilkového lusku), celá vejce, lžic mléka, lžíce rumu a rozinky. V pánvi rozpálíme vyšší vrstvu oleje. Z tvarohového těsta tvoříme lžičkou malé koblížky , které klademe do rozpáleného oleje. Rychlé tvarohové koblížky smažíme po obou stranách dozlatova.


Koblížky z tvarohu

Teplé koblížky obalujeme ve směsi moučkového a vanilkového cukru. Domácí koblihy bez kynutí, připravené z tvrdého tvarohu. Jsou mnohem lepší než tradiční kynuté koblihy, které jsem dosud dělávala já. Určitě zkuste, za vyzkoušení nic nedáte a alespoň otestujete, které vám chutnají více. U nás doma už jiné ani nepřipravuji.


Z hladké mouky, měkkého tvarohu , vejce, rumu, prášku do pečiva, cukru a špetky soli vypracujeme těsto a rukama ho uhněteme na vále tak, aby těsto nelepilo. Pokud je třeba přidáme ještě malé množství mouky a při práci s těstem vál podsypáváme. Všechny suroviny (kromě moučkového cukru) smícháme dohromady a uděláme vláčné těsto. Lžící klademe těsto do rozpáleného oleje, koblížky smažíme dozlatova, když koblížky vyndáme, tak je odložíme na chví. Rychle koblizky z tvarohu recepty, které budete milovat.


Koblížky z tvarohu

Smažte z obou stran hezky dozlatova. Usmažené koblížky dávejte okapat na talíř vyložený ubrouskama a obalujte v krupicovém cukru. TIP pro Vás: Koblížky můžete také tvarovat pomocí dvou lžic.


Tvar bude sice šišatý, ale tolik se neumažete a na chuti jim neuberete :). Případně koblížky z boku něčím propíchněte a cukrářským sáčkem bez nástavce je snadno naplňte. Anebo můžete koblížky s marmeládovou náplní rovnou smažit, v tom případě vyválejte plát o něco tenčí, na polovinu vykrájených koleček dejte po lžičce marmelády a přiklopte zbývajícími kolečky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения