úterý 15. listopadu 2016

Lesní sklo praha

Lesní zelené sklo - prodej replik historického skla foukaného klasickou metodou. Typickým znakem lesního skla je nazelenalá nebo modrá barva s bublinkami. Zdánlivě křehké lesní sklo je pevné a odolné, a to díky technologii pomalého chlazení v chladících pecích.


Spolupracujeme s těmi nejlepšími skláři, kteří vtiskli do každé z našich ručně vyráběných, skleněných replik zeleného, lesního i gotického skla především letité zkušenosti a um světoznámého, českého sklářství. Historické sklo nepřestává lidi fascinovat, proto je výroba replik historického skla stále živým řemeslem. Zelené sklo neboli lesní sklo je vyráběno tradičními metodami, které se dochovaly z území Čech z 14. Nejen barva je typickou vlastností, ale i přítomnost bublinek. Vítejte v katalogu s replikami historického skla.


Repliky historického skla ( lesní sklo ,historické číše, dárkové sklo ) z naší produkce si můžete objednat sklenice ve čtyřech barvách a to zelené , smog (kouřová) , modré a čiré. Sklo , popis sortimentu českého skla SKLENICE. Ve sklárně se vyrábí sklenice mnoha stylů a typů, dle přání a požadavků zákazníků.


Lesní sklo praha

Historické sklenice - lesní sklo znáte také jako gotické sklo zdobené různými nálepy a ozdobami ze skla. Skleněná vánoční dílnička nejen pro děti. Budeme malovat vánoční ozdoby, budeme rýt na sklo.


Užijeme si přicházející vánoční období. Můžete si vyzkoušet svou zručnost, vyrobit krásný osobní dárek pro své blízké i nakupovat u nás po celou dobu akce. Motiv Praha , Vídeň, Salzburg, Český Krumlov Zakázková výroba vánočních ozdob, pískovaných sklenic a plaket s motivem Prahy, Vídně a Salzburgu. Dále je možné připravit výrobu dle jiných Vašich přání.


Dopravci omezují platbu dobírkou, používejte prosím bankovní převod. SkLO is a design and manufacturing company with locations in both California ( SkLO US) and the Czech Republic ( SkLO EU). Dekorativní a užitkové sklo , pravý český křišťál.


Nabízíme široký výběr dekorativního a užitkového skla a pravého českého křišťálu. Samozřejmostí je výroba křišťálu a skla na zakázku podle přání zákazníka včetně zásilkové služby a pojištění. E-shop a prodejna BOHEMIA CRYSTAL v centru Brna.


Lesní sklo praha

Nabízíme české křišťálové sklo , cibulák z Dubí, růžový porcelán, šperky, skleničky s krystalky Swarovski. Vyberte si originální sklo v našem obchodě. Až budete plní zážitků, zastavte se na chvíli také v našem obchodě. Vybrat si tu můžete tradiční lesní sklo špičkové úrovně, výhradně od českých sklářských manufaktur. Zasíláme po celé ČR – Praha , Brno, Doksy, Nový Bor, Vrbno pod Pradědem,.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Blue Praha Blue Praha je řetězec několika prodejen šikovně rozmístěných po celém městě a se slušnými cenami. Chcete-li přivézt domů trochu ručně vyrobeného českého skla, tady najdete méně drahé a modernější sklo než jsou tradiční české kusy.


Lesní sklo praha

V prodejnách Blue Praha najdete ideální dárky z Prahy, ať jsou to. Pravděpodobně máte vypnutou podporu Javascriptu, pro lepší prožitek z prohlížení Najista jej doporučujeme zapnout. Hlavní město Praha - Najisto. Vždyť z něj pil i Karel IV! Zelenou barvu má díky obsahu oxidu železa ve sklářském písku.


Lesní sklo dodává karafě historický půvab. I když se zdá, že je křehčí než bezbarvé sklo , není tomu tak. Je pevné a odolné, a to díky technologii pomalého chlazení. Pokud o sebe ťuknete dvěma nádobami z lesního skla.


Skloservis Petřiny - Martin Pihera Volejte ZDARMA! Firma se na trhu prezentovala velice profesionální sklenářskou prací především opracováním plochého skla a proto si získala spoustu stálých klientů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения