pondělí 28. listopadu 2016

Chladící agregát

Vážený zákazníku, naše společnost Vám nabízí možnost individuální stavby vlastní mobilní chladničky nebo mrazničky. Pokud již vlastníte mobilní chladničku a vaše chladicí jednotka již dosloužila, nabízíme Vám několik možností, jak provést náhradu chladící jednotky vlastními silami. Na trhu jsou kondenzační jednotky vzduchem chlazené nebo vodou chlazené. Připojený agregát musí mít dostatečný výkon, aby dokázal udržet konstantní teplotu v prostoru vitríny.


Chladící agregát

Kompresorový chladící agregát. Nejčastějším typem chladících agregátů jsou kompresorová chlazení. Maximální teplota oleje 1°C. Nejnižší možná nastavitelná teplota na tomto zařízení … Agregát pro chlazení moštu C2W9. Chladící agregát model C1-W1.


Průmyslové chladiče, výměníky a chladící agregáty. Standardní řada chladičů PWO je k dispozici v široké škále velikostí, které jsou většinou skladem. Kondenzační jednotky slouží jako zdroj chladu v potravinářství (např. chladící boxy, mrazící boxy atd.). Nemáte-li toto zařízení, my je vyrábíme a dodáváme. Nabízí bazarové lednice, mrazáky, myčky, pračky a sporáky pro domácnosti a chladící techniku pro podnikatele.


Chladící agregát

Obsahuje informace o možnosi zapůjčení zboží, záruku a nabídku eko-likvidace. Tato stránka je rozcestník, tj. Pokud vás sem dovedl odkaz, který by měl správně směřovat na specifický význam tohoto pojmu, můžete pedii pomoci tím, že se vrátíte na odkazující stránku a tamní odkaz opravíte tak, aby vedl přímo na odpovídající článek. Zařízení slouží pro kontrolu teploty fermentace s možností vymražování. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Nabízíme k prodeji chladírenský vůz MAN TGM. Důležitá kritéria pro návrh a projekci je požadovaná teplota uvnitř prostoru, velikost boxu a také druh skladovaného zboží.


Zabýváme se prodejem, montáží a servisem klimatizací do budov a také transportního chlazení. Naše chladící stoly jsou vyrobeny moderní technologií v nerezovém provedení. Jsou opatřeny účinnou polyuretanovou izolací a. Naše společnost nabízí kompletní řešení chladicího zařízení pro potravinářské prodejny všech maloobchodních i velkoobchodních formátů, od projektování, přes výrobu chlazených nábytků, kompresorových jednotek a výměníků tepla, až po kompletní instalaci a následný zákaznický servis chladicího zařízení. V DC ve vozidle, chladící agregát s Peltierovým článkem pro naprosto tichý provoz, minimální teplota ve vnitřním prostoru 7°C při venkovní okolní teplotě vzduchu 27°C (20°C pod okolní teplotu), příkon 48W, ideální pro cestování, kemping, sport atd. We organize and offer together with our partners low-cost container transports in the intermodal traffic by truck, road and ship.


Efficient pre- and oncarriage complete our offer domestically and abroad. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Lednice - chladící agregát a technologie NO FROST Lednice bývají vybaveny jedním či dvěma kompresory k výrobě chladného vzduchu.


Kombinace lednice s mrazničkou nahoře , která má pouze nebo malé šuplíky, je vybavena pouze jedním kompresorem. Stůl chladící třídvéřový 4L - RM Gastro SCH 3D. C, chladicí agregát vpravo, horní deska bez zadního lemu, izolace o síle více.


Vitríny se mohou dodávat samostatněbez podstavy, kde je agregát zavěšen pod vitrínou, nebo společně. Elegantní design, rovné čelní sklo, osvětlení jednotlivých polic (rozměr horní police 28x77cm, spodní police 33x73cm).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения