neděle 20. listopadu 2016

Sběr víček 2016

Na sběr víček si ale tady všichni v okolí tak zvykli, že mi přijde škoda to zase rušit a vyhazovat… Tím, že jsem bez auta, je pro mě ale problém to někam vozit (v tuto chvíli máme cca 70kg) a firmy, která víčka vykupují, pro ně přijedou až nad 200kg, což my dáme dohromady tak za rok a půl, a na to zase nemáme tolik skladovacích prostor. I v loňském roce probíhal sběr víček a sběrači byli moc šikovní. Vážení kolegové a kolegyně, dovolte, abych vám svým jménem, ale především jménem rodiny malého Ondry Duška z Ostrova u Hořic na Jičínsku, všem upřímně poděko. Zapojte celou rodinu, přátele či školní třídu a usnadněte Rebece život společně!


Sběr víček 2016

Z důvodu nesolidního jednání výkupní firmy jsme byli donuceni ukočit sběr víček. This video is unavailable. Kolik přispěje sběrem průměrný Čech?


Spočítali jsme to a suma, která nám vyšla, vám vyrazí dech! Láká je hlavně to, že shromažďováním barevných víček pomáhají potřebným. Ročně se v Česku nasbírají desítky tun PET uzávěrů. Tříděním víček lidé přispívají dětem i dospělým na nákladnou léčbu, rehabilitaci nebo zdravotnické pomůcky, které pojišťovna nehradí.


Děkujeme vám za vytrvalou pomoc při sběru víček pro našeho syna Danielka. Vážíme si této pomoci a jsme rádi, že můžeme i tímto způsobem vnímat, jak lidem na Danielkovi záleží. Každým rokem se nám daří nasbírat větší objem plastových víček. Vždy je nutné vyplnit požadované údaje ve formuláři a vybrat výkupní místo.


Spustit prezentaci Nahlásit album. Pokračujte v prohlížení. Zastavte tuhle rakovinu, než vám z toho jebne. Už mnohokrát sem nabádal lidi k tomu, aby přestali se sběre. Papír lze ukládat do přistaveného kontejneru od hod.


Sběr víček 2016

Vás, kteří jste se podíleli na sběru víček. Sběr plastovejch víček. Elinku úctyhodných 9kg. Příští sběr bude na jaře, přesné datum Vám rozešlu. Odbor kancelář starosty.


Finanční výtěžek z této soutěže je určen ve prospěch nemocné holčičky Rebeky Čihákové, která. Je to škodlivá fáma, tvrdí ekologové. Nesbírají je pouze jednotlivci.


Ve školách se pořádají soutěže mezi třídami, víčka schraňují také některé firmy. Tato na první pohled podivná činnost má dobrý účel. Pomoci potřebným, podpořit charity i naučit děti ekologickému cítění a třídění odpadu. Sbírání víček je blbost.


PET lahví – většinou na nějaký dobročinný účel. Víčka zasíláme vždy, když se dětem podaří nasbírat krabičku. Loni třeba nám víčka zdarma zasílala. Zároveň se velmi omlouváme, že jsme na poděkování zapomněli a tuto skutečnost napravujeme.


Poděkování rodičů dvanáctiletého zdravotně postiženého Lukáše s diagnózou smíšené formy dětské mozkové obrny (DMO), centrálního hypotonického syndromu, psychomotorické retardace, epilepsie, atypického autismu za sběr víček , díky kterým rodiče Lukášovi zajistí další nutnou rehabilitaci. Sami bychom se do toho asi nikdy nepustili. Specializované firmy jej proto vykupují jako surovinu. Zahájili jsme pro Matěje sběr plastových víček.


Do akce je zapojena ZŠ Velvary - ta už nasbírala 100kg víček , za které jsme pro Matěje získali 700Kč. Městská knihovna Velvary. Výstava VV prací ZUŠ Přeštice v DHP - 5.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения