pátek 18. listopadu 2016

Scholl elektrický pilník

It works with AA battery (included). Velvet Smoothᵀᴹ odstraní tvrdou kůži za pár minut a vaše chodidla budou vypadat tak. Zdravé a lesklé nehty bez námahy. Pouze ve třech krocích.


SUPER CENY s dopravou do druhého dne!

Scholl elektrický pilník na nohy už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Vaše chodidla mohou vypadat výborně a jemně bez námahy. Pro přirozené, zdravě vypadající a lesklé nehty je tu elektronický pilník na nehty Scholl.


For easy feeling silky and smooth feet. The surface of the velvet smooth electric foot file treatment roll is with long lasting mikroabrasiven particles and precision ground diamond crystals. It removes the rough skin from the first application and leaves visibly smoother and softer feet.


Ergonomically shaped electric file with soft touch.

Díky rotační hlavici s jemnými diamantovými krystalky. Keeping your feet beautifully soft is easier than you think. Scholl have a fabulous range of solutions to help you to remove unwanted dry skin. Our Express Pedi is an electronic foot file and hard skin remover that gently removes built up dry skin to reveal your naturally smooth heels.


Remember to keep your nails looking great too with our nail. At Scholl , we talk about how you can care for your feet and help you understand how to give your feet the energy and ability to take you every step of wherever you want to go. Zľavy až Doprava do druhého dňa. Najlepšia voľba na domácu starostlivosť o pokožku vašich chodidiel! For hard skin removal and dry skin exfoliation.


New Exfoliating Refill head. New gadget design for better handling, with dual speed to adapt to your performance needs. Pokud chcete mít krásné a pěstěné nehty, pak máme pro Vás novinku značky Scholl. S tímto pilníkem budete mít dokonale vypadající a lesklé nehty, lze ho použít na ruce a nohy, součástí balení jsou hlavice - 1. Funguje na jednu tužkovou baterii (AA), která je součástí balení. Pro zdravý vzhled a lesk nehtů bez námahy.


Kompaktní velikost nezabere místo ani v koupelně, ani ve.

Díky ergonomické rukojeti je zajištěno pohodlné držení, a tak i bezproblémové použití. Používání je velmi jednoduché. Jemnými krouživými pohyby přejíždějte pilníkem po ztvrdlé kůži a uvidíte, jak stará kůže mizí. Uleví se Vám, jakmile vaše chodidla budou. SCHOLL Velvet smooth elektrický pilník na chodidla DIAMOND růžový rychle a jednoduše odstraní ztvrdlou kůži a zanechá vaše chodidla měkká a jemná.


Vďaka ergonomickej rukoväti je zaistené pohodlné držanie, a tak i bezproblémové použitie. Kompaktná veľkosť nezaberie miesto ani v kúpeľni, ani. Pomocí tlaku odstraňuje suchou, šupinatou a tvrdou pokožku na chodidlech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения