čtvrtek 10. listopadu 2016

Kavarna hofr blatiny

Poskytujeme pohodlné posezení v příjemném prostředí, kde si můžete vychutnat nejvyšší kvalitu místní pražené kávy a širokou nabídku chutných sladkostí a nápojů všeho druhu. V kavárně HOFR se snažíme neustále zlepšovat naši nabídku. O pět let později byla otevřena i kavárna s možností ubytování.


Good coffee in the middle of pretty nice nature. The personnel were kinda rude. Man, I get that asking for some soy or lactose free milk isn’t common here, but you can answer politely. Mussana BABY, lze si dopřát ke kávě nebo poháru – dnes ojedinělý příklad kvality. Dodán výrobník šlehačky Mussana BABY.


V nabídce káva Hofr , zákusky, poháry, studená jídla. Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure the of their ad campaigns. Nejvíce nás zklamalo chování starší obsluhy (asi majitel). Nevstřícný a nesympatický člověk. Měli jsme pocit, že je obtěžujeme.


Kavárny si můžete vyfiltrovat dle místa a okamžitě zjistit všechny potřebné informace. Váš požadavek bude vyřízen nejpozději do třech pracovních dnů. Data jsou zpracována podle vnitřních pravidel provozovatele portálu. Nabízíme sortiment čerstvě pražené kávy Hofr. Vyzkoušejte známé i neobvyklé recepty na přípravu kávy a kávových dezertů.


Naši stálí hosté vědí dobře, jak skvěle to u nás vypadá. Je třeba to předvést i těm, kteří. Tato oblast poskytuje návštěvníkům příjemný pobyt nejen v. Hofr Cafe: Výborná káva - Na webu Tripadvisor naleznete recenzí zákazníků, fotografii a výhodné nabídky pro Sněžné, Česká republika. Blatiny - pražírna kávy HOFR.


Yelp is a fun and easy way to fin recommend and talk about what’s great and not so great in Sněžné and beyond. Kavárna Hofr in Sněžné, reviews by real people. Poskytují pohodlné posezení v příjemném prostředí, kde si můžeme vychutnat nejvyšší kvalitu místní pražené kávy a širokou nabídku chutných sladkostí a nápojů všeho druhu. Hofr Cafe, Snezne: See unbiased reviews of Hofr Cafe, rated 3. Hofr Cafe: stylová kavárna na vysočině - Na webu Tripadvisor naleznete recenzí zákazníků, fotografii a výhodné nabídky pro Sněžné, Česká republika. Pražírna kávy Hofr byla založena v r. Kašparových, kteří se do kraje dostali jako provozovatelé rekreačního zařízení.


Spolu s přáteli se pustili. Menší balení kávy značky Hofr se připravují strojově, kilová a. Otevírací doba: Po zavřeno Út-Ne 11. Teď v zimě v místnosti , kde topí starými kachlovými.


Hledáte české pražírny s kvalitní kávou? Máme kompletní přehled!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения