čtvrtek 24. listopadu 2016

Pletené pončo s kapucí návod

Ilustrační obrázky jsou převzaté ze stránky s originálním textem návodu, na kterou vede odkaz příspěvku. Nemohu nést odpovědnost za správnost či úplnost návodů na stránkách, na které Katalog odkazuje. Ručně pletené dětské pončo s kapuckou a kapsou.


Milé háčkařinky, jestli jste právě nemocné, tak nezapomeňte na zvýšený příjem vitaminu C! A držíme palce, ať se brzy uzdravíte!

Kontaktovalo mne hodně zákaznic z mého internetového obchodu s pletacími přízemi DDJD a dokonce vznikly i určité modifikace ponča zhotovené z příze podobné Big Ballu - z příze Maxi (je to novinka v mém e-shopu ). Prodám - Barevné pletené pruhované pončo s kapucí , lokalita Brno. Pončo pletené ze dvou kusů obdélníků. Praktický svetr s kapucí , Zapínací vesta Maxima, Zavinovací kabátek Kid Silk, Modrý kabátek Merino, Pestrobarevný kabátek Kreativ Filz, Kabátek s extra límcem, Dlouhý svetr s kapucí a čelenka, Hnědožlutý svetr Mariana, Fialový kardigan Heriet, Olivová vesta Irish Twee Dámský svetr z příze Nathaly, Humrově červený. Návod obsahuje nákres střihu i psaný popis.


Nezabúdaj však, že vrstviť treba s citom! Keďže je pončo voľné, daj si pozor, aby všetky ostatné vrstvy pod ním boli priliehavé.

To sa týka nohavíc, svetra aj bundy. Len tak pončo vynikne a súmerné proporcie budú vyzerať štýlovo. Ahojte, chcela by som si upliesť pončo , neviem sa však dostať k žiadnemu návodu alebo nákresu. Předchozí článek o pleteném ponču z Big Ballu vzbudil velký ohlas.


Pletené dámské pončo do města nebo pláštěnkové s kapucí do deště? Na GLAMI si můžete vybírat z celé škály barev a provedení. Podívejte se na aktuální kolekce a slevy od značek jako je Bonprix, Guess nebo Art of Polo. Pletené pončo s kapucí Pro podzimní dny jako stvořené – pleteným pončem s kapucí uděláte radost malým holčičkám i větším dívkám. Pokud jste zručná pletařka, podle návodu od firmy Pingouin ho budete ho mít za chvilku.


Háčkované pončo s rolákem a třásněmi. Dámské dvojbarevné pončo s třásněmi. Motivky, Ponča, Ponča, Pro děti, Pro d. V oblasti pletené a háčkované módy působí DROPS Design více než let. Díky tomu vám můžeme nabídnout jednu z nejrozsáhlejších kolekcí modelů s bezplatnými návody dostupnými na internetu - navíc v jazycích.


Vzory a návody pro ruční pletení, škola pletení, předlohy obrázků k vypletení, žakárové vzory, archiv historických návodů, překlady návodů a vzorů na pletení. Návod na pletené pončo — pelerínu z příze Tvořivá Ovečka.

Môžete pridávať fotky vašich dielok (prosím, len s vašou tvorbou), alebo sa pýtať a vymieňať skúsenosti v Diskusnom fóre. Podeľte sa o svoje fotopostupy, pridajte inzerát na predaj zvyšného materiálu na tvorenie. Zvládněte vše s přehledem na naší speciální stránce Vytvořili jsme pro krizové období speciální stránku, na které naleznete užitečné tipy na produkty, které by se doma při karanténě mohly šiknout.


Perfektní na procházky se psem, nebo jen tak do přírody. Je elegantní, ale přesto pohodlné a můžete se do něj pěkně zachumlat. Originálny dizajn Marlen háčkované pončo zložené z kociek kaskádovito tvarované do pomyselnej špica s kapucňou. Je vyrobené z pletacie priadze Marlen zmes vlny, mohéru, akrylu.


Nielen že zahreje, ale môže byť aj netradičným darčekom, ktorý poteší. Pokud jsme volili střih s límcem, vypracujeme jej takto: Spodní díl límce zpevníme nažehlením vliselínu. Předšijeme si límec na šicím stroji a po lícní straně prostehujeme podél švu tak, aby se nekroutil a pěkně přisedl na ramenou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения