středa 16. listopadu 2016

Plastové záslepky otvorů

V našem eshopu zaslepky. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Pro dočasnou ochranu proti pronikání nečistot.


Použití také při betonování,. Najdete zde celou řadu plastových záslepek a prvků, které jsou nedílnou součástí mnoha stavebních a zámečnických projektů. Plastová záslepka průměr balení 1ks.


Nabízíme vám plastové krytky na konce šestihranných šroubů a matic, plastové krytky na hlavy vrutů do dřeva, plastové krytky na nýty či šrouby do plechu. Chci dostávat informace o slevách a akčních nabídkách Pokud nechcete aby Vám unikly informace o novinkách, slevách a akčních nabídkách, udělte nám souhlas k jejich zasílání. Pevně zacvaknuté krytky chrání proti vlhkosti, prachu a nečistotám. K ochraně otvorů , trubek, tyčí a vnitřních i vnějších závitů. Prodej plastových záslepek, plastové krytky , plastové zátky a další sortiment.


Víko na trubku nebo drát. Standartní barva: černá, bíl. Další uvedené barvy na objednávku. Pro objednání jiného než černého provedení je minimálný odběr stanovený na 1k. Krytky máme skladem na veškeré typy nábytkových šroubů, samolepící.


Materiál krytek a záslepek: plast, dřevo. Stahovací pásky a příchytky. Vyzkoušejte zaslepovací krytky z eshopu firmy Marušík Holz s. Rychlé dodání za příznivé ceny po celé ČR, navštivte nás. Zátky ze silikonu GPN 6– Silikonové zátky.


Vhodný pro zaslepení závitů či otvorů při práškovém lakování. Hledáte vhodné ochranné prvky pro své výrobky? Naše společnost vyrábí a dodává plastové krytky a plastové záslepky v široké paletě použití. FibreFab OR-DSC-ZASL plastová záslepka DSC otvorů optické vany, černá. Zátky otvorů se nejčastěji používají pro zakrytí montážních otvorů a zároveň pomáhají vylepšovat vzhled finálního výrobku.


Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení. Ochranné prvky pro otvory, závity, příruby, plastové. Společnost SUNAP - plastové součásti je předním dodavatelem plastových součástí pro nábytek, strojírenství, elektrotechniku, stavebnictví a další obory.


A wide range of products are offered to suite many applications and environments. Butt Weld Plugs provide maximum protection from damage and contaminants for butt weld ends on valves, pumps, and heat exchangers. Profiles are strapped to help prevent loss and for ease of replacement and marked with direction of fitting. V katalogu nemáme podrobnější informace o plastove zaslepky.


Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. V případě nutnosti se dají demontovat.


Díky černé barvě jsou plastové záslepky elegatním. A components - Zátky jeklů a trubek. Vybírejte z nabídky zátek do jeklů a trubek. Tyto plastové záklopky nabízíme v čtvercovém, kulatém i obdelníkovém tvaru.


Záslepky plastové do profilů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения