úterý 29. listopadu 2016

Dárkové papírové krabičky

Dárkové papírové krabičky

SLEVA malé krabičky kulaté srdcové obdélníkové čtvercové velké úložné na alkohol a víno na poukazy a peníze svatební truhly Zdobené krabičky skládací krabičky Vybírejte z krásných, elegantních a praktickýc. DIY Mini Notebooks from one sheet of Paper with Emoji - Back to school. Easy DIY School Supplies - Duration: 13:09. Vyrobíme a potiskneme téměř cokoli.


Pokud si na ozdobné balení dárků příliš nepotrpíte, řešením je pro vás ozdobná krabička na dárek nebo dárková taštička, kterou stačí po vložení dárku již jen zalepit ozdobnou samolepkou nebo převázat stužkou. Dárkové krabičky pro zabalení jakýchkoli dárků. LUXUSNÍ SVATEBNÍ POKLADNA Angela NEW. Mezi naše hlavní produkty patří papírové tašky – ať už běžné kraftové, tak jejich luxusnější varianty, dále tašky textilní či igelitové tašky.


Výroba krabic samoskladných. Krabičky tiskneme ofsetovým tiskem s možností prolisu víčka nebo těla krabičky. Cenovou nabídku vám rádi zpracujeme na základě dodaného náhledu designu.


Ve spektru našich produktů naleznete také papírové tašky na lahve, pop up boxy, dárkové papírové obálky či luxusní nebo reklamní kartonové krabičky. Stříbrné plechové krabičky bez potisku vyrábíme v minimálním množství od cca kusů. Pro více info nás kontaktujte. Naše dárkové krabičky s potiskem jsou vyrobené z potažené papírové lepenky. Tradiční technologie ručního potahování dává prostor pro individuální úpravy standardních krabic.


Do potahované kartonáže tak zabalíte kravatu, květiny i potraviny. Při výběru se řiďte velikostí předmětů, které dovnitř budete vkládat. Dárky jste vybrali, teď je zbývá zabalit do dárkové krabice? Moment překvapení naopak umocní dárková krabice s víkem nebo čtvercová minikrabička. Na barevné a vizuálně zajímavé dárky doporučujeme dárkové krabice s průhledným víkem.


Vřele doporučuji stalo se mi, že jsem si objednala zboží a pak jsem si uvědomila, že ještě něco potřebuji tak jsem objednala znova a obchod mi upravil objednávku sám od sebe tak jsem měla jedno poštovné i když jsem jim o to nepsala. Vyrábíme dárkové krabičky na míru již od malého množství. Nezapomeňte, že i forma obdarování je důležitá. Nabízíme množstevní slevy. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Jistěže dárek v kráském obalu (např. dárkové krabičky ) vzbudí u obdarovávaného větší nadšení, než předmět v balení z obchodu, igelitu či zabalený v novinách. Papírové tašky dárkové. Vánoční balicí papír a fólie.


Vybrat si můžete elegantní dárkové obaly v různých velikostech i zajímavých barvách – od syté fuchsiové, přes luxusní zlatou nebo temnou černou. Mikulášské sáčky a tašky. Hodí se například na balení šperků či luxusních cukrovinek jako jsou makrónky nebo pralinky. Podívejte se také na naši úplnou nabídku celofánových sáčků, archů, rolí a kornoutů.


Udělejte radost svým blízkým a zabalte své dárky do originálních krabiček. Představujeme Vám papírové , výhradně ručně vyráběné Luxusní dárkové krabičky z naší malé rodinné firmy v Olomouci. Originální jsou zejména použitým materiálem a tvarem.


Dárkové papírové krabičky

Vyznačují se vysokou pevností a kvalitním zpracováním. Vhodné také jako vánoční krabice pro balení prezentů pro Vaše klienty či zaměstnance. Pro drobné a křehké produkty doporučujeme dárkové krabičky Rajapost ve formátu Az třívrstvé vlnité lepenky. Tyto ozdobné luxusní krabičky využijte na balení dárků, kosmetiky, oděvů, dekorační artiklů atd.


Při balení dárků budete jistě potřebovat také stužky a mašličky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения