úterý 22. listopadu 2016

Postelový tác

Najděte si v IKEA podnos, který bude vyhovovat vašemu stylu. Prohlédněte si naši nabídku podnosů různých tvarů, velikostí a stylů, jež vám usnadní prostírání stolu, servírování snídaně do postele nebo malé svačinky. Naše podnosy poslouží i při přenášení nápojů po bytě nebo ven na zahradu. Dřevěné podnosy, tácy s uchy, na které naložíte několik šálků či skleniček, a také hodně oblíbené skládací stolky do postele.


Romantické duše sáhnou po tom snídaňovém, praktičtější spíš po dřevěném skládacím stolku pod notebook. I když by se jídlo jistě rádo neslo ve vaší náruči, určitě ocení komfort na prostorném a elegantním podnose či tácu. Podnosy a tácy na pohoštění návštěv i snídani do postele. Servírovací tác vybírejte i dle rozměrů. Nedostatečně velký či malý servírovací podnos není ideální, proto si předem ujasněte, jaké pokrmy budete servírovat.


Snídaně do postele zpříjemní každé ráno. Snídaňové stolky ze dřeva, ratanu i plastu z desítek oblíbených e-shopů na jednom místě. Je to v podstatě obyčejný tác s vysokou hranou zabraňující vyklouznutí nádobí. Ty důmyslněji propracované mohou mít na ploše i „výlisky“ pro odložení hrnků a podobně. Specifickým prvkem všech servírovacích podnosů je krátké podnoží umístěné po stranách.


Může být pevně ukotvené i. Díky sklopným nožkám je skladný, uch. V tom případě je pro vás postelový tác naprostou nutností. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Materiál: dřevo, sololit. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Všechny informace o produktu Ikea Klipsk Postelový tác 56x36x26cm, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Ikea Klipsk Postelový tác 56x36x26cm. Sníte o posteli, se kterou se spánek promění v ten nejkrásnější sen?


Přestaňte jen snít, dopřejte si maximální komfort s ručně vyráběnými postelemi a matracemi naší ryze české značky Johann Malle, která je specialistou na perfektní spánek již více než 1let. Dvoupostel 160x2jysk postelový. RAM 170x1postelovy ram 70x2postelovy ram s rostem 70x2Po. Dřevěný tác podnos do postele užijete nejen při romantických snídaních o víkendu, ale také v případě, že jste nemocní – na servírování čaje, svačiny na posilnění.


Ano, mám zájem o přihlášení k odběru e-mailového newsletteru JYSK, který obsahuje inspiraci, nejnovější nabídky, novinky a informace o aktuálních kampaních vztahujících se na celý sortiment společnosti JYSK Česká republika. Udělejte radost svému protějšku. Připravte snídáni a servírujte jí stylově na dřevěném tácu nebo stolku přímo až do postele. Dřevěné servírovací tácy a podnosy jsou vyrobeny z kvalitních materiálů.


Zůstaňte v bezpečí a chraňte své zdraví. Projděte si naše materiály o tom, jak tuto situaci zvládnout. Chci levně nakoupit Více info. Poslední zákazník: , Formu platby si vybíráte sami. Platbu můžete uskutečnit v hotovosti, převodem z účtu nebo na splátky.


Nabízíme mnoho kolekcí i jedn. Tác srdce borovice 25x35cm TS13. Vytvořili jsme elegantní, ručně vyráběné borovicové produkty. Hledáte zboží, které kombinuje estetické a funkční hodnoty? Pružinové matrace mají jádra tvořena systémem navzájem spojených pružin.


Tento sytém zabraňuje jejich uvolňování. Vnější strana jádra těchto matrací je tvořena z různých materiálů jako je studená pěna, líná, kokosová deska, latex,. Dekorace v bytě nám dávají pocit zabydlenosti.


Do moderního interiéru by se jistě hodil tento dekorační tác , který připomíná otevřenou dlaň. JYSK má vždy skvělou nabídku v oblasti matrací, nábytku a zahradního nábytku. V JYSKu najdete vše pro váš dům či byt.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения