neděle 6. listopadu 2016

Nakladatelství argo

Nakladatelství argo

Nakladatelství Argo , jedno z nejvýraznějších českých nakladatelství posledního desetiletí. Vydáváme kvalitní prózu, poezii, nonfiction, dětskou literaturu a komiksy. Rok poté, co jeho otec pronásledovaný svým podivným. Za více než čtvrtstoletí své existence se. Kniha Marxismus a skok do království svobody je jedinečným.


Nakladatelství argo

Zde najdete jejich jmenný rejstřík a jejich bibliografické medailony. Stovky skvělých knížek všech žánrů. To je Naše nakladatelství. Knihex, který představí malá a menší nakladatelství a jejich produkci v Kasárnách Karlín.


Fantastika v nakladatelství Argo , Praha. Vážení zákazníci, knihy si u nás můžete nadále objednávat s doručením Českou poštou, GLS či aktualizovanou Zásilkovnou. Tyto objednávky vyřizujeme v běžném režimu, stejně tak nákup e-knih a další. Pouze jediné vydání knihy Andy Warhol: Gigant je mimořádným nakladatelským počinem a sběratelským kouskem, který by neměl uniknout žádnému milovníku moderního výtvarného umění a životního stylu, který Andy Warhol ztělesňoval. Na těchto stránkách najdete oficiální prezentaci činnosti nakladatelství Vodnář Vladimíra Kvasničky.


Nakladatelství argo

Naleznete zde aktuální seznam vydaných titulů, nakladatelské novinky, zjistíte co se chystá a také nějaké věci navíc, které Vás mohou příjemně překvapit. Postupem doby se nakladatelství zaměřilo rovněž na vydávání základních děl této tradice. Komiksový příběh o mánii, depresi a životě vůbec od výtvarnice Ellen Forney.


Nechceme nabízet pouze knihy, ale také umělecké předměty, knihy, které se budou vyjímat v domácích knihovnách a stanou se chloubou sbírek všech milovníků literatury. Naší hlavní zásadou je týmová práce, díky níž dokážeme seznamovat čtenářs kou obec se zajímavými knihami známých autorů, ale i objevovat pozoruhodné autory nové. Informace o nakladatelství Argo.


Nakladatelství argo

Rozsáhlá knižní databáze. Pokud však máte možnost a chuť podpořit naše nakladatelství nebo si prostě jen chcete koupit knihu, kterou jsme shodou okolností vydali, nejlepším způsobem je nákup přímo na našem eshopu. Pouze v takovém případě se k nám ihned dostane celá částka, která může přispět k životu nakladatelství v nejisté době. Argomiks - komiksy nakladatelství Argo. Argo za dobu svého trvání vydalo pouze asi jen komiksů, ale pokud všechno dobře dopadne, letos by mělo vydat dalších.


Nakupte knihy z nakladatelství Argo za dobré ceny v internetovém knihkupectví Kosmas. Naši kmenoví autoři jsou Dan Brown, Paulo Coelho, Robert Fulghum, Miloš Urban a další. Dobrý den, velice nás těší Váš zájem o knihy, které vydáváme. V návaznosti na účinnost nové směrnice nazvané GDPR od Vás potřebujeme Váš souhlas se zpracováním osobních údajů, abychom Vám mohli posílat nové zprávy z našeho nakladatelství. Připojte se na LinkedIn - je to zdarma!


Zveme vás všechny na Meltingpot do Ostravy! Jedním z hostů Arga bude i autorka Maličkosti a Straky v říši entropie Markéta Baňková! Nouzový stav jako příležitost pro otevřené publikování. Současná krizová situace bude mít pro český knižní trh velmi vážné důsledky, u niverzitní nakladatelství mají však šanci vyjít ze stávající situace silnější. Knihy vycházejí v těchto edicích: Světová knihovna (1svazků), Knihovna klasiků, Česká řada.


Mezi kmenové autory Odeonu patří John Irving, Haruki Murakami, Chuck Palahniuk, Michel.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения