pondělí 7. listopadu 2016

Typy elektrických zubních kartáčků

Stojíte-li před produktovou nabídkou elektrických zubních kartáčků , jen stěží si bez znalosti této problematiky dokážete vybrat ten správný typ. Právě následující kapitoly by vám měly takovou volbu v co největším měřítku usnadnit. Dozvíte se napříkla jaké jsou typy kartáčků , potažmo nabízené hlavice. Kromě indikátoru tlaku a šesti různých režimů čištění nabízí i unikátní detektor pohybu, díky kterému poznáte, kterou část zubů byste měli ještě dočistit.


Typy elektrických zubních kartáčků

Díky toho, že v dnešní době nabývá elektrický kartáček na popularitě, jsou eshopy a poličky v obchodech přeplněny různými modely a typy těch nejlepších elektrických zubních kartáčků a nám se může zdát až nadlidské a nemožné si vybrat ten pravý. Obecně ovšem při tomto výběru platí, že je nejlepší se. Všechny typy elektrických zubních kartáčků nabízejí při správném používání lepší péči o zuby, zvláště pokud jde o odstranění zubního plaku. Každá technologie však má své plusy i mínusy, ale podle několika studií by nejdokonalejší způsob mytí zubů měly zajistit sonické elektrické zubní kartáčky. Typy elektrických zubních kartáčků : charakteristické silné a slabé stránky.


Speciální funkce elektrických zubních kartáčků. Senzor tlaku – Vyšší modely kartáčků mají zabudovaný senzor tlaku, který vás upozorní, že na kartáček příliš tlačíte a sám se zpomalí nebo zcela zastaví. Tím pomáhá šetřit vaše dásně a předcházet případnému poškození skloviny. V textu se dozvíte, jaké máte možnosti a podle čeho přesně si vybírat.


V tabulkách najdete výsledky testu elektrických zubních kartáčků. Sesbírali jsme výsledky domácích a zahraničních odborných porovnání, testů, hodnocení a recenzí a vytvořili jsme pro vás tabulku těch nejlepších zubních kartáčků. Testy elektrických zubních kartáčků – vítěz testu nejlepších elektrických zubních kartáčků Hledáte, který zubní kartáček je vítězem testu. Přečtěte si hodnocení nejlepších elektrických zubních kartáčků dle německého Testberichte.


Na pultech obchodů jsou k dostání dva základní typy elektrických kartáčků , tedy přístroje sonické (také vibrační) nebo oscilační, případně oscilačně-rotační. Prvně jmenované mívají hlavici podlouhlého tvaru a zuby čistí rychlou vibrací štětin. Používáním zubních kartáčků Curaprox řady Sensitive Váš jazyk brzy pozná rozdíl, Vaše zuby budou hladké, čisté a přirozeně bělejší.


Typy elektrických zubních kartáčků

V současnosti si můžete vybrat ze mnoha typů elektrických zubních kartáčků. Ty bychom však mohli rozdělit do dvou hlavních kategorií. Každá z nich má rozdílné vlastnosti, své výhody a nevýhody, o kterých si v následujících řádcích povíme. Standardně můžeme elektrické zubní kartáčky rozdělit na rotační (případně oscilační) a na sonické.


Rotační zubní kartáčky se vyznačují zejména kulatou hlavicí, která se otáčí o 90° tam a zpět. Tento typ však v dnešní době odborníci na zubní hygienu většinou. Na trhu se setkáte s několika typy elektrických zubních kartáčků a liší se hlavně systémem jakým probíhá čištění zubů. My vám s výběrem pomůžeme.


Připravili jsme pro vás recenze, porovnání a hodnocení. Valná většina kartáčků na našem trhu, včetně námi doporučovaných modelů, má všechny výkonnostní parametry v pořádku. Zjistěte více o elektrických zubních kartáčcích pro děti › Hodnocení elektrických zubních kartáčků.


Oral-B získávají uznání a jsou oceňovány zubními lékaři i spotřebiteli po celém světě. Nezapomeňte si přečíst recenze a hodnocení od jiných zákazníků, jako jste vy. V zásadě existují dva různé typy elektrických kartáčku: Prvním je kartáček rotačně-oscilační, který má zpravidla kulatou hlavici, jejímž rychlým otáčením o stupňů dochází ke stírání plaku ze zubů. Podle typu elektrického kartáčku lze provádět čištění zubů pohybem hlavy, nebo - kvůli vibracím (vibracím) samotných štětin (samotná hlava zůstává nehybné). Existují tři typy zubních elektrických kartáčů.


Typy elektrických zubních kartáčků

Na trhu jsou k dostání dva typy elektrických zubních kartáčků. Liší se technologií, na jejímž principu fungují. Prvním typem jsou rotačně-oscilační kartáčky, druhým sonické. Více se o nich dočtete níže.


Testování elektrických zubních kartáčků. Při testování těchto dvou typů elektrických zubních kartáčků na odstranění zubního plaku z povrchu zubu vyšel závěr, že sonický kartáček dokáže odstranit o cca více, než je to u oscilačně-rotačního kartáčku. Jednalo se především o hůře dostupná místa, jako. Zmínili jsme už, že ceny sonických zubních kartáčků jsou v porovnání s ostatními typy elektrických zubních kartáčků obvykle o něco výše. Pojďme se tedy podívat na to, kolik tyto kartáčky stojí a co můžete od jednotlivých cenových relací očekávat.


Typy elektrických zubních kartáčků

Vlastnosti elektrických zubních kartáčků. Jednoduše řečeno odstraňují akumulátorové (nebo také elektrické) zubní kartáčky zubní plak lépe než běžné manuální zubní kartáčky. A protože čištění zubů zajišťuje elektrický zubní kartáček sám, řada lidí považuje čištění s ním za snadnější než s. Set dvou zubních kartáčků Sonicare ProtectiveClean White, růžová a černá, tlakový senzor, bezpečný a šetrný pro citlivé zuby a dásně, rovnátka a zubní náhrady.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения