pondělí 21. listopadu 2016

Dřevěné květináče

Menší truhlíky se dají použít stejně efektivně v bytě jako velké zahradní květináče , které budou pýchou a ozdobou každé zahrady. Vyrábíme zahradní dřevěné květináče a venkovní truhlíky na květiny. Vážení zákazníci, v souladu s nařízením vlády České republiky ze dne 14.


Venkovní dřevěné květináče nabízíme v různých barevných provedeních a samozřejmě v různých velikostech. Zahradní dřevěné květináče nijak nenaruší ráz vaší zahrady, naopak!

Zkrášlete si vaši zahrádku masivními kousky, které máme i na popínavé květiny. Stačí si jen vybrat ten pravý květináč. Dřevo je přirozený materiál, který vždy vypadá dobře a lze ho zpracovat do různých tvarů. Jsme malá rodinná firma zabývající se od r. Dílna se nachází v Olomouckém kraji v obci Bludov. Naše výrobky zdobí rodinné domy a firmy v různých částech České republiky i na Slovensku.


Pro každou rostlinku je tak radost vyrůst.

Na vás už je jen zvolit, jestli se vám víc líbí kulatý dřevěný květináč, nebo ten hranatý. A pak hned můžete zasít, zasadit i přesadit cokoli, co ve svém novém květináči ze. Velké dřevěné květináče s upevněnou mřížkou jsou dokonce ideální i pro pěstování vinné révy a dalších popínavých rostlin. Mohou mít tvar zahradního kolečka, sudu, staré ošatky na chleba apod. Chcete-li doporučit Vašemu známému náš obcho stačí stisknout tlačítko a vyplnit formulář.


Ručně vyráběné květináče a truhlíky z vysoce kvalitního severského smrku Vám nabídnou skvělou dekoraci, jak do interiéru, tak do exteriéru. Výroba probíhá s maximálním důrazem na kvalitu a zpracování na statku, který se nachází na severní Moravě s více jak 100letou tradicí. Nábytek z masivu v selském provedení.


Vám domů, nádherné a masívní kousky z dubu, buku, severské borovice atd. Celý systém je navržený tak, aby voda, popřípadě vlhká zemina, nepřišla do kontaktu se dřevem a díky tomu maximálně prodloužila životnost výrobku. Velké dřevěné truhlíky a květináče Povýšená klasika Velké dřevěné truhlíky a květináče v precizním provedení. Určeny pro dlouhodobý užitek a maximální komfort květin.


Vené mořením, květináč je kvalitně zpracován, je možné vyrobit i jiné. Venkovní květináče neboli dřevěné truhlíky vyrobené ze dřeva jsou v nabídce v mnoha provedeních. Velice esteticky působí například zahradní n. Při výrobě dřevěných květináčů, okovů a džberů pracujeme s dubovým, akátovým a smrkovým dřevem.

Zahoďte nudné truhlíky ze supermarketu a pořiďte si nové, dřevěné. Až ve vašich oknech, na terase nebo balkoně vyměníte kýč za kvalitní, dřevěný produkt, váš osobní prostor dostane novou energii. Se špetkou francouzského šarmu. Cenu vám na poptání zašleme zpět. Dřevěný květináč - BENO - Obdélníkový.


Vyrábí se v různých velikostech. Veškeré rozměry naleznete p. Dřevo bývá impregnované a upravené mořením nebo tenkovrstvou lazurou, aby se zamezilo poškození vlivem vlhkosti. Cena za impregnaci je již započtena v ceně výrobku. Vnitřek dřevěných květináčů bývá.


Pergoly z kvalitního jehličnatého dřeva. Láká Vás vlastní zahradní altán? Květináče do zahrady jsou vyrobeny ze smrkové dřeva. Je nutné je před použitím naimpregnovat nebo natřít.


Naše dřevěné truhlíky můžete použít, jak v interiéru tak v exteriéru. Na přání lze dřevěné truhlíky opatřit lazurou dle vašeho přání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения