úterý 8. listopadu 2016

Svícen ze zavařovačky

Vánoční svícen ze zavařovačky , který může zdobit třeba kouzelná zasněžená vesnička, vás vyjde na pár korun, ale přinese spoustu radosti. Všechno na jeho výrobu, která vám navíc nezabere příliš času, najdete doma. Postačí vám pár věcí, které máte doma nebo na zahradě, a vznikne úžasné vánoční světélko, které rozzáří každou domácnost. Kreativní projekty využívající zavařovací sklenice jsou čím dál oblíbenější.


Svícen ze zavařovačky

Není se čemu divit – zužitkujete sklenice, které by jinak zbytečně zabíraly místo ve skříních, a vyrobíte z nich krásné a jedinečné dekorace do bytu nebo na zahradu. Vánoční světélko ze zavařovačky a zlatého zdobení na cukroví vyrobíte za pár minut Svícínek vypadá úžasně a přitom je tak jednoduché ho vyrobit. Najděte menší zavařovací sklenici, třeba tu od jogurtu, a dejte se do vyrábění. Dnes si vrobíme veselý svícen , který prosvětlí podzimní dny.


Budete potřebovat: zavařovačku, drátek, barevné papíry nebo čtvrtky a šídlo. Tvoření je sice zábava, ale dbejte. Přemýšlíte, jak využít přebytečné zavařovací sklenice?


Přinášíme vám několik tipů, jak si z těchto nádob vytvořit krásné dekorace. Pokud se bojíte sklenice zavěšovat, stačí je jako dekoraci rozmístit na poličky nebo stolky. Romantická krajina ve skle?


Stačí pár minut a obyčejnou sklenici od zavařeniny nebo okurek proměníte v zajímavý svícen , který prozáří dlouhé zimn. Vyrobte si svícen ze zavařovačky. Návod na elegantní svícny ze zavařovaček Zavařovací sklenice se dají využít i naprosto jinak, než na zavařování. Později se svícen stal dekorativním prvkem, který tvoří útulnou domácí atmosféru.


Plápolající malý ohýnek navozuje zimní atmosféru a krásně zútulní byt. Pěkný svícen si můžeme vyrobit ze starých sklenic nebo zavařovaček. Třeba v melounové, kterou za pomoci barev a bezbarvého laku vyrobíte ze zavařovačky. Ať sklenici zdobíte jakkoli, třeba i vodou ředitelnými barvami, nenanášejte je až k hrdlu, ale nechejte pár centimetrů čirého skla – pokud se budete chtít napít přímo ze sklenice, nedotknete se rty barvy.


Ještě lepší je používat na. Další plus je, že jsou úplně jednoduché na výrobu. Kolem hrdla sklenice nalepíme po celém obvodu textilní dekorační mašli a ze zbylých konců pentle uvážeme mašli. Vyzkoušejte to, pár zavařovaček najde ve spíži určitě každý. Konce mašle zapošijeme nebo zatavíme malým plamínkem, aby se netřepily.


Svícen ze zavařovačky

Vystřihneme si z vlnité lepenky proužek papíru, šířku takovou, aby kopíroval boční okraj víčka. Vychytaný svícen ze starého svetru a zavařovačky Oheň dokáže vykouzlit teplo domova, navodit útulnou či romantickou atmosféru. Obzvlášť o Vánocích proto všichni rádi zapálíme svíčky. Ukážeme si různé možnosti, jak svícen , tedy zavařovačku ozdobit: Sklenici omotáme špagátem několikrát dokola a to nahodile křížem.


LadySasetka ve videu představuje výrobu dvou druhů svícnů ze sklenic zavařovaček , výsledkem jsou lucerny jako podzimní dekorace. Při poslední návštěvě dedečka jsme vyhrabala ve. Jednoduchá zimní dekorace, která rozsvítí váš domov. This video is unavailable.


Svícen ze zavařovačky

Svícen ze zavařovačky vyrobíte raz dva.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения