pátek 25. listopadu 2016

Prostěradlo 180x200 praha

Froté prostěradlo světle modré 18. Klasická a napínací prostěradla. Při výběru toho správného prostěradla je důležité postupovat uvážlivě. Na prostěradle by se mělo dát pohodlně ležet, a musí být také odolné, protože ho používáme každou noc několik hodin.


Aby prostěradlo správně sedělo, během spánku nikam neklouzalo a nerušilo vám tak klidný spánek, musí perfektně pasovat na velikost vaší matrace. Vhodně zvolenou velikost poznáte tak, že prostěradlo zakrývá celou vrchní část matrace, její boční strany a přesahuje také do její spodní strany. Vhodně vybrané prostěradlo je nedílnou součástí každé postele.


Aby odvedlo dobrou službu, mělo by snadno sedět na matraci, barevně se ladit s povlečením a být příjemné na omak. V této kategorii vám nabídneme širokou paletu prostěradel nejrůznějších materiálů a rozměrů. Dáváte přednost oblíbenému froté? Prostěradlo Jersey - na KIKA.


Jeho devizou je především hladký a elegantní vzhled. Skladem od 2Kč Detail. Vyrábí se splétáním bavlněného a umělého vlákna, takže je nadýchané a měkké na do. Jsme česká firma ČESKA Group a. Prodáváme bytový textil a ložní prádlo z České republiky, té nejvyšší kvality.


Ať již u nás koupíte prostěradlo či povlečení, vždy si můžete být jistí, že před jeho uvedením do prodeje musí zboží nejprve projít naším vlastním testem kvality - především několikanásobným praním, abychom mohli zaručit barevnou. V naší nabídce najdete přes 1druhů povlečení. Tradiční bavlněné plachty, oblíbené froté a jersey prostěradla, nebo třeba moderní mikrovlákno. Hřejivé prostěradlo mikroflanel De Luxe šedé 180x2.


Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze. Mikroplyšové prostěradlo určené na dvoulůžko v rozměru 180x2a na výšku matrace až 25cm vás překvapí svou hebkostí. Kvalitní české froté prostěradlo na dvoulůžko 180x2cm. Nabízíme oblíbené kvalitní česká prostěradlo froté od firmy Skantex. Máme mnoho rozměrů froté prostěradel např.


Zaškrtnete-li toto políčko, pak zůstanete přihlášen i po vypnutí prohlížeče. Tuto funkci používejte pouze na svém soukromém počítači, se kterým pracujete pouze vy - nikdy ne na sdílených či veřejných počítačích (v knihovnách, kavárnách apod.). Napínací prostěradla, jsou šitá přímo, aby seděla rozměru vaší matrace. Pletenina je vyrobena z na omak. Vybírejte z krásných vzorů a barev.


Bílé prostěradlo nabízíme v těchto materiálových provedeních:. Bohatý výběr froté prostěradel v nejrůznějších barvách čeká jen na vás na Bedario. Luxusní froté prostěradlo 180x2, od českého výrobce. Vysoká gramáž je zárukou dlouhé životnosti a stálobarevnosti i při častém praní.


Jelikož jsou při výrobě použity reaktivní barvy, dosahují tak barvy prostěradel. Materiál a vysoká gramáž prostěradel zaručují kvalitu i po mnoha vypráních. Jersey prostěradla jsou hladká, vzdušná a příjemná na dotek a jsou tedy velmi vhodná i na letní měsíce.


Výdejní místa máme v Praze, Brně, Ostravě. Nejenže ochrání Vaši matraci před znečištěním, může zároveň sloužit jako barevný doplněk v ložnici, ale především Vás příjemně zahřeje, a Vám se tak bude lépe usínat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения