pátek 11. listopadu 2016

Fasádní desky fundermax

Odvětrávané fasády s obklady FUNDERMAX. Díky své kvalitě se využívají i pro výplně balkonů, venkovní nábytek, sluneční clony, přístřešky a jiné. Max Exterior se nepoužívají pouze jako fasádní desky pro odvětrané fasády.


Prodej kompaktní fasádní laminátové desky HPL značky FUNDERMAX MaxExterior. Zajistíme Vám dodávku a opracování tohoto fasádního materiálu. Z jsou tvořeny z pásů přírodních vláken a zbylých tvoří syntetické pryskyřice. Toto složení jim zaručuje velmi vysokou kvalitu, odolnost, dlouhou životnost a spolehlivost. Proč si vybrat fasádní desky Fundermax ? MAX exterior jsou extrémně odolné dekorativní vysokotlaké lamináty (HPL) složené z přírodní vláknité výztuže, která se impregnuje tvrditelnou pryskyřicí a poté se lisuje ve speciálních laminárních lisech za pomoci vysokého tlaku a teploty.


Jsou vyráběné v lisech za vysokého tlaku a teploty. Dvojitě vytvrzená akryl-polyuretanová pryskyřice zaručuje vysoce účinnou ochranu proti povětrnostním vlivům, která je pro venkovní desky obzvláště žádoucí. Fasádní obkladové desky jsou nezbytným doplňkem každého moderního bydlení. Ty vynikají špičkovými technickými vlastnostmi a nádherným elegantním vzhledem.


Vážení zákazníci, na základě nařízení vlády České republiky jsme kompletně zastavili maloobchodní prodej zboží a služeb na všech pobočkách JAF HOLZ. Snoubí v sobě přirozenou krásu dřeva s trvanlivostí vláknocementu. Cembrit Plank jsou bezúdržbové vláknocemntové desky vhodné pro použití na obklady, podhledy, ostění, nadpraží, podbití střech a další nepřeberné. Dále dodáváme kompaktní desky firem Egger a Kronospan. Dalším z provětrávaných fasádních systémů.


Desky Fundermax byly dříve známé pod obchodním označením MAX Exterior. Tyto desky mají přídavnou akryl-polyuretanové ochrannou vrstvu povrchu. MAX EXTERIOR fasádní desky jsou vysokotlaké lamináty.


Design ve spojení s tradicí! Náše výrobní cykly jsou uzavřené. Jedná se o vysokotlaké dekorativní lamináty.


Jde o vysokotlaké dekorativní lamináty (HPL), vyráběné na bázi termosetických pryskyřic. To, že desky sestávají z. Prodáváme velkoformátové fasádní desky z materiálů cementotřísek, vláknocementů a vysokotlakých laminátů (HPL). FunderMax u obou systémových fasád Modulo a Scaleo.


Dodáme Vám fasádní obklady z desek značky Cetris, Cembrit, Equitone, Fundermax a další. HPL desky Crown XCL CrownXCL je inovativní a všestranné řešení pro fasádní obkladyZlepšuje vzhle úspornost a dlouhověkost každé budovy. Fasádní desky jsou uchycovány k podkladní konstrukci pomocí speciálních H úchytů.


Tyto fasádní desky jsou pak následně zavěšovány na nosný rošt, který je tvořen speciálním Z profilem. Systém tak umožňuje volný pohyb fasádních desek při jejich dilataci a nedochází tak k praskání v místech mechanického ukotvení. Technické parametry fasádních desek FUNDERMAX. Jedním z nich jsou fasádní desky Fundermax. Mezi referenční stavby, kde byl tento zajímavý systém uplatněn, patří například panelový dům (Praha, ul.


Fasádní desky fundermax

Bajkonurská), Finanční úřad v Břeclavi, administrativní budova České spořitelny v Táboře,. HPL fasádní desky – Fundermax. Max interiér kompaktní desky rakouského výrobce fa. Kvalita desek je předurčuje i pro výplně balkonů. Fasádní kompaktní desky Materiál předně určený na použití v exteriéru: odvětrávané fasády, brány, venkovní dveře, ploty, brány, dětská hřiště a podobné aplikace.


Proti interiérovým kompaktním deskám se liší druhem pryskyřice s vyšší teplotní odolností a vyšší odolností povrchu proti UV záření.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения