středa 23. listopadu 2016

Stolní hodiny řízené rádiem

Stolní hodiny řízené rádiem

Takto označené výrobky JVD se seřídí na správný čas i datum automaticky bez nutnosti dalšího řízení, včetně nastavení na letní, resp. Tyto nástěnné hodiny jsou totiž řízené rádiem , a proto vždy ukazují přesný čas. Navíc tato technologie umožňuje kromě automatického. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Nakupte nejlevněji přes Heureku. Nabízí se ve variantách: analogové nebo digitální hodiny. Hodiny řízené rádiem jsou velmi oblíbené a populární.


S jejich pomocí na první pohled vidíte vnitřní teplotu i vlhkost ve vaší domácnosti. Navíc oceníte i jejich jednoduchý design, díky kterému skvěle padnou do jakéhokoliv interiéru. Díky zajímavým cenám jsou stolní hodiny ideálním dárkem při různých životních výročích a událostech a svému majiteli dobrým a dlouholetým společníkem.


Vybrané modely jsou vybaveny hracími strojky s melodií Westminster, nejnovější pak mají strojek se čtyřmi melodiemi. Praktické, bez vrtání a věšení na zeď, navíc vždycky po ruce - takové jsou oblíbené stolní hodiny a budíky. Které si zamilujete vy?


Velký vyběr přesných budíků řízených z vysílače. Rádiem řízené budíky DCF signálem. Automatická změna času z letního na zimní. Partnerské weby: online-hodinky.


Stolní hodiny řízené rádiem

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Kovové stolní hodiny JVD HS20. Kvalitní japonské stolní hodiny Ročky Materiál - plas. Chcete mít doma či v kanceláři naprosto přesné hodiny ? Pak jste na tom správném místě.


Vyberte se z naší nabídky hodin řízených signálem. Digitální i ručičkové hodiny řízené signálem. V naší nabídce najdete digitální i ručičkové, stolní i nástěnné hodiny řízené signálem.


Stolní hodiny řízené rádiem

Jsou tak přesné, že jejich. Snažíme se pro Vás vybírat Vy nejzajímavější značky a modely, aby si každý vybral. Skladem pro Vás máme stovky modelů k okamžité expedici.


Přesný čas za každých okolností a žádné mžourání na ciferník - to jsou důvody, proč jsou digitální hodiny stále oblíbenější. Stačí si vybrat ty, které budou ukazovat čas u vás doma. Stolní hodiny - Řízené rádiem DCF - ne. Displej má vzhled zrcadla a intenzita podsvícení je automatická dle akt. Stylové stolní hodiny s otočným kyvadlem v retro stylu se zabudovaným radiobudíkem pro zobrazení přesného času a automatickou změnu času.


Luxusní stolní hodiny s hliníkovým ciferníkem. Naprosto přesné hodiny řízené rádiovým signálem. Hodiny mají kovovou základnu, ve které je upevněno zakřivené a broušené minerální sklo. Rozměry: 18x1cm Hloubka hodin: 8cm Quarzový hodinový strojek na baterii AA 5V s plynulým a tichým chodem. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice.


Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения