úterý 22. listopadu 2016

Jablkový sirup postup

Jablkový sirup postup

Zrelé jablká umyjeme, prekrojíme na štvrtiny, jadrovníky, stopky a okvetia odstránime a takto pripravené zomelieme na mäsovom mlynčeku alebo ich dreveným tĺčikom potlčieme v drevenom vedierk. Sirup musíme sterilizovať tak, že ho pri teplote až 85°C plníme do riadne poumývaných fliaš v horúcej vode. Potom fľašky otočíme hore dnom, aby sme vysterilizovali aj zátku a vzduch, ktorý sa dostal do fľaše. Približne po minútach ich schladíme. Tento jablkový sirup je kyslejší a má výrazne jablkovú chuť.


Postup přípravy receptu. Suroviny na cesto vymiešame do tuhej hmoty a necháme odstáť v chladničke približne minút. Z cesta asi štvrtinu odložíme na mriežku. Potom cesto rozvaľkáme a vložíme do okrúhleho plech.


Privedieme do varu spolu s cukrom a so škoricou. Odstránime škoricu, pridáme konzervačný prípravok a sirup za horúca plníme do sterilných fliaš. Ale bojím se plnit při nižší teplotě než 75st. Naliju do předehřátých láhví,zavíčkuji a položím do vychladnutí,pak skladuji normálně,nastojato. Zpracovávám větší množství jablek a tak pro změnu chuti do části sirupu přidávám ananasové aroma.


Letos zkusím i citronové a. Fáze 1: Jelikož jsou kvítky fialky tak jemné, použili jsme obrácený postup při vaření sirupu, abychom zachovali co nejvíce vitamínů a účinných látek. Dobrý den,příště vyzkoušejte, po vylisování si dát přes cedník silonovou punčochu a uvidíte kolik zachytíte kalu. Po zahřátí sbírám znovu s punčochou,je to sice zdlouhavější ale sirup je krásně čistý.


Ty silonky používám již 5let. Dôkladne umyté jablká zbavené stopiek a jadrovníkov nahrubo nastrúhajte. Na záver môžete plátno sťahovať a žmýkať, aby ste získali viac šťavy. Jablkový mušt, postup č. Odkvapkanú šťavu si prelejte do čistých.


Free Shipping Available. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today. Shop Everything you Need on eBay!


Nastrúhanú zmes vysypte do sitka vystlaného čistým plátnom a nechajte odkvapkávať do nádoby. Bazalkovo-limetkový sirup. Navštívte nás tiež na facebooku, a instagrame.


Kontaktujte nás, tešíme sa na Váš dopyt. Následne s ním môžete obohatiť napríklad svoje dezerty alebo nápoje. Dáme do väčšieho hrnca a podlejeme trochou vody. Rozvaríme ich na kašu, ktorú následne rozmixujeme do hladka.


Potom dáme znova kašu do hrnca, pridáme cukor, sirup a privedieme do varu. Povaríme asi minútu a odstavíme z ohňa. Zázvorový sirup recept.


Až budete mít nastudovaný recept, pusťte se do díla a přejeme dobrou chuť! Potom jablkové pyré osladíme kryštálovým a vanilkovým cukrom a podľa chuti pridáme aj mletú škoricu a citrónovú šťavu. Takto pripravené pyré môžeme hneď konzumovať alebo ešte horúce plníme do menších zaváraninových pohárov, ktoré krátko sterilizujeme.


Potom je nakrájíme na kousky a vložíme do hrnce. Posypeme cukrem, přidáme máslo a opláchnutou skořici. Zdravím, sirup z bezinek dělám už kolikátý rok ale pokaždé se mi pár sklenic zkazí,zkoušela jsem zakapávat alkoholem,zasypávat kyselinou citronovou.


Machen Sie Ihr Lieblingsgetränk einfach selbst. Lernen Sie die Sodastream-Vielfalt kennen! Jetzt einfach online bestellen! Do kontaktného formulára Komunikujte s nami.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения