čtvrtek 24. listopadu 2016

Zátkovačka korunkových uzávěrů

Ruční stojanová zátkovačka korunkových uzávěrů , vhodná pro rychlé uzavření lahví korunkovým uzávěrem. Korunkové zátky bílé - 100ks. Sbírka korunkových uzávěrů.


S oučástí zátkovače jsou dvě vyměnitelné hlavy Da D29. Nabídka korunkových zátek a zátkovaček na pivní láhve. Praktická páková zátkovačka s vyměnitelnou hlavou.


Umožňuje použití obou velikostí korunkových uzávěrů (mm, mm). Oblíbená je celonerezová zátkovačka , která nezanechává na korku žádné šmouhy, jako podobné zátkovačky s mosaznou čelistí. Součástí zátkovače jsou dvě vyměnitelné hlavy Da D29. Mám české a slovenské uzávěry rozděleny podle pivovarů. Pohodlné a stabilní uzavírání s ručním blokováním.


Ostatní uzávěry netřídím. Zahraniční uzávěry jsou rozděleny pouze podle státu. Vybavená magnetem pro přidržení korunkové zátky. Zátkovač korunkových uzávěrů.


Určena pro pivní lahve NRW. Ruční stojanové zátkovací zařízení určené k rychlému uzavírání sektových, pivních korunkových uzávěrů o průměru a 29mm. Velkou výhodou je rychlé přizpůsobení výšce láhve a vyměnitelný nástavec na korunkové uzávěry o průměru nebo mm. U provedení Colt Strong je přítlačný píst vyrobený z. Jednoduchým pohybem lze dosáhnout perfektního a zaručeného výsledku. Svou jednoduchostí a rychlostí se stává vynikajícím řešením pro malé.


Provádíme analýzu hroznů, moštů a vín dle SZPI. Historie vzniku korunkových uzávěrů. Pojmenoval svůj vynález Crown Cork, to je korunková zátka. Stránky věnované sbírání těchto předmětů.


Ruční dvoupáková zátkovačka korunkových uzávěrů , vhodná pro rychlé a krátkodobější uzavření lahví korunkovým uzávěrem. Ta první je prý je dobrá leda tak na rozbíjení lahví. Pan prodávač pravil, že těm domovarníkům, co mají tak lahví, to stačí. Obchod: Obchod Svět-piva.


Svou sbírku korunkových uzávěrů jsem začal sbírat kdysi dávno na jednom lyžařském zájezdu. Pamatuji se, že těmi úplně prvními, které jsem do své sbírky získal, byly uzávěry od limonád z pivovaru Vratislav. Revolution zátkovač pákový. Kompletní sortiment uzávěrů dle druhu zastupují naši přední dodavatelé: Ohlinger - jeden z nejsofistikovanějších výrobců uzávěrů (přírodní a syntetické zátky, šroubové uzávěry WeinCap, skleněné uzávěry Vinolok) tichých a šumivých vín. Diam - dodavatel zátek vyrobených z vybraného korkového mikrogranulátu.


Vázací pružná umělohmotná špageta. Domácí vaření piva, Homebrewing Fórum pro všechny přátele zlatavého moku a vaření piva.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения