středa 2. listopadu 2016

Čokoládový krém na cupcakes

Inak nedávno som robila carrot cake a napadlo mi, že tá mňamózna poleva čo sa dáva navrch by sa tiež dala využiť ako krém na cupcake , neskúšala si ? Lučina, práškový cukor, citrónová šťava, VANILKOVÝ EXTRAKT! D a trochu masla a chutilo tu super. Len neviem či by to držalo na cupcake -u, nevieš? Základní křehké a nadýchané těsto na cupcakes s krémem.


Předehřejeme troubu na 1°C.

Připravíme si formu na cupcakes s krémem a vyskládáme do něj papírové košíčky. V jedné míse společně vyšleháme změklé máslo (g) s prosetým krupicovým cukrem (1g). Poslouží nám k tomu dobře sítko na mouku a cukr. Proto jsem se rozhodla upéct cupcaky, které budou čokoládové od hlavy až k patě. Tentokrát jsem neměla moc času, takže místo několikahodinového prohlížení blogů a hledání toho nejlepšího receptu jsem zadala do Googlu the best chocolate cupcakes a klikla na první odkaz.


Poté vytvořte váš oblíbený krém a přidejte zelené barvivo. Stromeček potom ozdobte posypkami, marcipánem nebo třeba kokosem – bude to vypadat, jako sníh. Na konec cupcake ozdobte celou oreo sušenkou.


Opravdu mi záleželo na tom, aby byla čokoláda výrazná, ale zároveň aby nebyla po několika soustech “otravná”, a tak jsem konkrétně tyto nafocené cupcakes naplnila ještě domácí jahodovou marmeládou, aby se celková chuť trochu oživila.

Na polevu nastříkejte ořechový krém. Ten připravíte tak, že zahřejete mléko, kterým přelijte mleté ořechy, umícháte kašičku a necháte vychladnout. Vyšlehejte rostlinný tuk nebo máslo s cukrem a postupně do něj zašlehejte připravenou ořechovou kašičku. Krém je možné ještě dozdobit kousky nalámané čokolády. Jak na čokoládový krém na dort nebo cukroví?


Dobrý čokoládový krém je důležitou součástí dortů, vánočního cukroví i dalších moučníků. Musí být dobře vyšlehaný, dostatečně tuhý a také by se neměl hned roztéci, jakmile vyndáte dort z ledničky. Zuzko, na ty bohuže recept nemám, to je kolekce cupcakes , které jsem chutnala v USA, zrovna tyhle jsou tuším ze Seattlu. Ale co si vzpomínám, krém nechutnal vesměs nijak, bylo to cukrové peklo (našlehané máslo s cukrem), obalené ve strouhaném kokosu.


Na zakázku jsem měla péct cupcakes na rozlučkový večírek a hledala jsem inspiraci na dokonalé těsto. Použila jsem váš recept a na žádost nevěsty tvarohový krém navrch. Tímto děkuji za recept na nejlpší těstíčko na světě! Ja jsem nedavno objevila super krem na cupcakes , ktery skvele drzi tvar. Smetana se svari s vajecnakem, prida se nalamana bila cokolada do uplneho rozpusteni a necha se pres noc vychladit v lednici.


Druhy den se prida mascarpone a vysleha se do tuha. Jejich základem je obyčejný muffin, na kterém nemůžete nic zkazit. Upečený muffin je dozdoben krémem a poté různými jedlými dekoracemi.


Inspirujte se našimi recepty a potěšte sebe i své blízké. Máte rádi rychlé a jednoduché moučníky?

Které navíc vypadají fešácky a lákají k nakousnutí? Tak přesně takové jsou tyhle cupcakes. Vláčný čokoládový dortík, lehký smetanový krém a jako třešnička na dortu voňavá jahůdka. A teď už dokonce i naše česká jahůdka. Ten připravíme tak, že si zahřejeme – lžíce mléka, kterým přelijeme mleté ořechy, umícháme kašičku a necháme vychladnout.


Vyšleháme rostlinný tuk Hera máslová příchuť s cukrem a postupně do něj zašleháme připravenou ořechovou kašičku. Recept na máslový krém se sněhem. Bílky s cukrem dejte do malého kastrůlku nebo do kovové misky, tu umístěte nad hrnec s vroucí vodou a nad vodní párou obsah metličkou šlehejte tak dlouho, až se cukr úplně rozpustí.


Do těsta na cupcakes přisypeme mouku, přilijeme mléko a znovu vyšleháme, dokud nám nevznikne hladké hutné těsto. Těsto rozdělíme do formy na muffiny, kterou jsme vyložili papírovými košíčky. Vanilkové cupcakes pečeme - minut, zda jsou hotové, vyzkoušíme špejlí.


Pokud patříte mezi čokoholiky, tak tyhle cupcakes jsou přesně pro Vás. Měkoučký dortík plný kakaa a čokolády a jemný čokoládový krém. Dortíky nejsou přeslazené, jednoznačně vyniká chuť čokolády. Takže pokud si chcete zpříjemnit sychravé podzimní dny, pusťte se do nich. Už vás nebaví připravovat klasické nádivky, které používáte při zdobení muffinů nebo k plnění koláčů, trubiček, dortů a jiných sladkých dobrot?


Načerpejte inspiraci na nejlepších krémů, které můžete použít do jakýchkoliv sladkých dobrot. Pečeme na 1stupňů cca minut. Mezitím si v robotu vyšleháme mascarpone se šlehačkou, cukrem a vanilkovým extraktem. Krém přendáme do sáčku se zdobičkou a zdobíme cupcakes. Cupcakes necháme vychladnout.


Krém na cupcakes recepty, které budete milovat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения