středa 30. listopadu 2016

Hybridní fotovoltaická elektrárna na klíč

Měli byste mít k dispozici střechu orientovanou jižně (jihovýchod až jihozápad) a na ní alespoň mprostoru pro fotovoltaické panely. Pokud není dostatek místa na střeše, je možné pro panely využít i jižní fasádu domu. Návratnost této investice je přibližně let, přičemž fotovoltaická elektrárna Vám bude fungovat i více jak let. Hybridní fotovoltaická elektrárna se skládá z fotovoltaických panelů, které jsou ukotveny pomocí nosné konstrukce. Hybridní střídač je umístěn v blízkosti fotovoltaických panelů.


Hybridní fotovoltaická elektrárna na klíč

Pro každou velikost domu (malé, střední a velké) tak nabízíme balíčky. Ve své podstatě se jedná o fotovoltaickou elektrárnu s ostrovním systémem, která je. Baterie RCT Power Battery 5. Wh, konstrukce na taškovou střechu, drobný materiál kabeláž včetně přepěťových ochran, rozvaděč DC, Wattrouter ECO včetně SSR relé.


Komplení montáž na klíč včetně revizní zprávy, projektové dokumentace, vyřízení připojení k distribici a vypracování energetického posudku. Instalujeme solární elektrárny s garantovanou dotací. Fotovoltaická elektrárna Pro rodinný dům.


Navrhneme fotovoltaickou elektrárnu pro rodinný nebo bytový dům, veřejnou budovu i firmu. Sluneční elektrárna pomáhá ušetřit na všem, co u vás doma během dne spotřebovává elektřinu. Postupujeme tak, abyste ze sluneční energie získali opravdu co nejvíc.


Neváhejte nás kontaktovat, rádi Vám předvedeme již realizované fotovoltaické elektrárny a také naše spokojené zákazníky. Elektrárny stavíme na klíč , vyřídíme veškerou administrativu pro připojení FVE, zajistíme veškeré podklady pro splnění dotačních podmínek, vyřídíme Vaší dotaci z programu NZU. V případě Vašeho zájmu navrhneme a dodáme nejvhodnější konfiguraci pro Váš dům, budovu firmy či skladu. Kompletní revize stavu FV elektrárny, která vykazovala nedostatečnou a stále se zhoršující výrobu.


Součástí instalace bylo také nasazení monitorovacího a optimalizačního systému Tigo. Výsledkem provedených prací a nápravou chyb na DC části je okamžité zvýšení efektivnosti elektrárny o více než. Používáním stránek vyjadřujete souhlas s našimi pravidly pro ochranu soukromí. Díky řešení na klíč nemusíte řešit žádnou administrativu. Zjistíme, zda máte na příspěvek nárok, při řešení dotace všechny nezbytné kroky vyřídíme za vás.


Jediné, co bude třeba, je vaše součinnost, abychom mohli žádost o dotaci podat se všemi náležitostmi co nejdříve. Už Vás nebaví neustálé zvyšování ceny energií a každý měsíc Vás zarazí, kolik celkem platíte za energie? Zvažte pořízení vlastní fotovoltaické elektrárny a staňte se energeticky nezávislými.


Díky vlastnímu solárnímu systému můžete ušetřit až výdajů za elektrickou. Odborně instalujeme na klíč kvalitní tepelená čerpadla značek PANASONIC a švédský CTC (Regulus). Montáže provádíme po celé ČR. Nabízíme též velkoobchodní ceny pro instalační partnery a kompletní technickou podporu. HYBRIDNÍ FOTOVOLTAICKÁ ELEKTRÁRNA.


Naše společnost patří mezi několik málo instalačních firem, které v České republice instalují tzv. Hybridní elektrárna s LiFePObateriemi funguje skvěle, pánové splnili co slíbili, včetně kompletního vyřízení dotace z Nové Zelené úsporám. Pokud se vyskytnou přebytky tak jimi nahřívám vodu, takže všechna získaná energie je využita. Zároveň nepatří mezi skalní nadšence, kteří jsou ochotni kvůli fotovoltaice výrazně měnit svůj životní styl a spravovat si elektrárnu „ na koleně“. Vybral si tedy pohodlnou variantu hybridní elektrárny s baterií, ovládáním přes mobilní telefon a instalací na klíč.


Zeptali jsme se pana Čápa, jak se mu žije s. Zvolte tento typ elektrárny v případě, že máte během dne, kdy svítí slunce, velkou spotřebu energie. S vlastní vyrobenou elektřinou ušetříte výdaje za energie ve výši až. Tato výroba je navíc ekologicky šetrná, proto je podporována dotačním programem Nová zelená úsporám, díky kterému lze ušetřit až nákladů na realizaci elektrárny. Z této úvahy nám vychází desetiletá.


Postupem času studováním nabídky na trhu vyplynulo zařízení vše v jednom - hybridní měnič, který umožňuje připojení na síť a přepínání mezi ní a fotovoltaikou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения