pátek 11. listopadu 2016

Elektrický brousek na paty

S rotační hlavicí dokonale odstraníte ztvrdlou nevzhlednou kůži na vašich patách. Pomohl vám náš test brusek na paty ? Pokud ano, budeme velmi rádi za jakoukoliv zpětnou vazbu, recenzi, zkušenost či hodnocení vámi zakoupeného modelu, dole v komentářích na této stránce. Pomozte i ostatním s výběrem kvalitní elektrické brusky na paty a chodidla a povězte nám svého vítěze.


Eliminace tvrdé kůže a rohoviny je zajištěna pomocí rotujících hlavic. Diamantové brusné kotouče zaručují efektivní a kvalitní broušení po dlouhou dobu. Správný úhel a rovnoměrný tlak vytvarují perfektní ostří. Osobni predani Metuje, Hradec Kralove. Elektricky brousek na paty.


Brusky a elektrické pilníky na paty skladem. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. SCHOLL, Sencor, AEG a dalších. Nabrousí hladké i zubaté čepele, nůžky, šroubováky. Protiskluzové nožky, měří 14xcm.


Nehodí se na keramické nože. Akumulátorová bruska na paty se safírovými krystaly a LED osvětlením pečuje o pokožku nohou. Extra hrubý váleček ošetřuje ztvrdlou a mozolnatou kůži.


Jemný váleček pokožku dohladí a zanechá ji hebkou. Především se můžete těšit na dvourychlostní chod. Snadno si tak brusku přizpůsobíte svým potřebám.


Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Brousek na nohy a chodidla. Z Lidlu, pohon funguje, ale nejspis je treba procistit mechanismus, zasekava se prechod mezi ozubenymi kolecky ( ale nevim jestli pote bude 1 funkcni).


Také se neustálě potýkáte s tupými noži? S univerzálním elektrickým brouskem už nemusíte. Nožům, nůžkám, i dalším nástrojům zajistí dokonale nabroušené ostří pod správným úhlem. Vestavěný usměrňovač zajistí Vaši.


Dva brusné safírové kotouče spolehlivě nabrousí čepele nožů i sekáčků na maso. Dvoustupňový ostřicí systém slouží na úvodní hrubé a následně jemné přebroušení. Jeho elegantní design se vyjímá v každé koupelně a ergonomická rukojeť napomáhá snadnému a pohodlnému používání.


Je navržen tak, aby bylo jeho. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových. Dobrá rada: Jakmile budete s pedikúrou hotovi, hodí se chodidla promáznout krémem nebo balzámem, který je hydratuje a prodlouží interval mezi dalším broušením.


Jemný valček pokožku dohladí a zanechá ju hebkú. Hlavními přednostmi jsou rychlé a jednoduché používání a také údržba. Personal Pedi dokáže lehce o.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения