čtvrtek 1. listopadu 2018

Výměna vodovodní baterie návod

Jakmile vodovodní baterie doslouží nebo je čas na inovaci, přichází na řadu její výměna , která není náročná tak, jak by se mohlo na první pohled zdát. Stačí dodržet základní postup. Před zahájením instalace vodovodní baterie ke dřezu si pod ním udělejte místo. Můžete rovněž vysadit dvířka od dřezové skříňky, abyste mohli bez obtíží pracovat.


Dejte pod sifon kbelík nebo mísu. Potom sifon odmontujte a nechte odtéct zbývající vodu do kbelíku. Ideálně nechte sifon v jednom kuse, jelikož ho poté. Pokud máme vše připojeno, můžeme pustit vodu.


Zprvu necháme část vody odtéci, abychom se zbavili vzduchových bublin. V případě, že voda teče pouze z vývodu vodovodní baterie , máme jistotu, že výměna proběhla v pořádku. Jde to nakonec i rukou a baterii sejmeme. Výměna nástěnné baterie. Než namontujeme novou se stejnou roztečí přívodů, což je 1mm nebo častěji 1mm, musíme zatěsnit závit pomocí koudele nebo teflonem.


I průměrně šikovný člověk to zvládne sám a určitě nemusí volat instalatéra. Nicméně přece jen existuje pár osvědčených ra které práci při výměně vodovodní baterie nesmírně ulehčí. Přinášíme vám návod na montáž vodovodní baterie v pěti krocích. Možná jste už odhodlaní se do výměny baterie pustit naplno, než ale začnete demontovat starou baterii, nezapomeňte vypnout přívod.


Potřebujete vyměnit vodovodní baterii a nevíte jak na to? V tomto videu se dozvíte, co všechno nato potřebujete jakož i praktický postup který Vám jistě pomůže jako směšovací baterii v koupelně či kuchyni vyměníte rychle a jednoduše. Občas se rozhodnete vyměnit vodovodní baterii za novou.


Další fotografie v galerii. Postup výměny přepínače u vanové baterie. Při zastavené vodě uvolňujeme postupně obě matice.


Výjimkou nejsou ani vodovodní baterie , které také jednou doslouží, případně se nám přestane líbit jejich vzhled. Každá věc má omezenou životnost. Věděli jste, že si vodovodní baterii dokážete vyměnit i sami bez pomoci instalatéra? Připravili jsme pro vás dva způsoby, jak baterii instalovat.


S video návody z projektové dílny HORNBACH, nákupním seznamem a dobrými radami, zvládnete instalaci vodovodní umyvadlové baterie levou zadní. Přesto se vyplatí vědět, jak na to. Pakliže vám sloužila v průměru až let, je dost pravděpodobné, že máte pravdu. Jestli vlastníte starší vůz, můžete se do výměny. Subscribe to výměna těsnění u vodovodní baterie Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.


Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. Baterka stojí cca Kč a výměna je opravdu jednoduchá. Následně se baterie vyjme a vloží nová. Krytka se zpět zatlačí prsty.


To znamená, že jediné nářadí, které k výměně potřebujete je obyčejný nůž. Budete-li vyměňovat ventilovou vložku, zvažte, jestli by se vám nevyplatila výměna celé vodovodní baterie , nejlépe za pákovou či termostatickou, které jsou modernější a přinesou vám také větší úspory za vodu. Pokud si se závadou vaší vodovodní baterie (ať už jakékoliv) nevíte rady, svěřte práci odborníkům.


Získejte cenové nabídky zdarma. Poptejte šikovného řemeslníka na Nejřemeslnících. Nechybí umyvadla, sanitární keramika (wc, bidety a keramická umyvadla), koupelnový nábytek, vodovodní baterie a široká škála koupelnových doplňků.


Výměna vodovodní baterie návod

Co zvládnete ale stoprocentně sami, je montáž vanové, nástěnné i podomítkové baterie. V první řadě, pokud budete instalaci vodovodní baterie doopravdy provádět sami, nezapomeňte před montáží důkladně propláchnout. Naše vodovodní baterie vyrábíme z vysoce jakostní mosazi, jejíž povrch tvoří dostatečně silná vrstva chromu, která zajišťuje vysokou odolnost proti opotřebení a dlouhou životnost.


Praxí vyzkoušené ergonomické pákové baterie nabízejí příjemné a snadné ovládání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения