úterý 4. října 2016

Domácí účetnictví android

Domácí účetnictví je program pro sledování příjmů a výdajů v domácnosti. Kromě rodinných financí umožňuje zaznamenávat spotřeby energií, plynu nebo vody, vést knihu jíz spravovat adresář kontaktů a další funkce. Vývoj programu byl ukončen. Domácí inventář, ve kterém je možné sledovat vybavení domácnosti podle umístění, druhu, s informacemi o zůstatkové ceně a záruce.


Majitelé licence HomeEKO 3SRx mají novou verzi 3SRzdarma. Maximální komfort, velmi snadné ovládání a praktické využití programu. Zaznamenejte každý svůj provedený výdaj nebo příjem ihned do své mobilní aplikace a mějte tak k dispozici užitečný nástroj, díky kterému neztratíte přehled o svých financích. Balík aplikací obsahující čtyři produkty: domácí účetnictví (sleduje chod domácnosti a podává přehledný popis toku financí), bytový návrhář (pomůže s návrhem pokoje), malý sklad (potřebujete-li mít přehled o jakémkoli materiálu, zboží či domácích potřebách) a evidence knih, kazet apod.


Domácí finance - Udělejte si pořádek v osobních a domácích financích. Vyberte si pomocníka, který vám s financemi pomůže. Stereo - domácí účetnictví je program pro správu rodinných financí. Balík čítá čtyři produkty: domácí účetnictví (sleduje chod domácnosti a podává přehledný popis toku financí), bytový návrhář (pomůže s návrhem pokoje), malý sklad (potřebujete-li mít přehled o jakémkoli materiálu, zboží či domácích potřebách) a evidenci knih, kazet apod.


Navíc disponuje přehlednými. Program je vhodný nejen k okamžitému přehledu o domácích financích. Zpracuje i libovolné množství pokladních knih a účtů. Opensourcový a multiplatformní (Linux, Mac OS X, Windows a další) program pro domácí účetnictví.


Samozřejmostí je zde správa různých účtů a finančních toků nejen v domácí měně, práce s hodnotou cenných papírů i možnost uzávěrky. Program se orientuje i na malé podnikatele a živnostníky. Domácí cashflow Komplexnější přehled o financích získáte v sekci Souhrnné informace , kde můžete sledovat svou situaci v podrobných grafech a statistikách.


Snadno tak zjistíte, kudy vám utíkají peníze, stejně a jaký je váš výhled do budoucna. Program Recepty doma je elektronická kuchařská kniha Vlastnosti programu Recepty doma: Šikovný program zdarma, pro Vaši kuchyni. Rychlé přidávání a vyhledávání receptů. Jak na domácí rozpočet v mobilním zařízení, Android I když jsem byl vždy s Excelem jako nástrojem pro vedení si domácího rozpočtu spokojen, jednu vadu vždy měl. Tím , že člověk výdaje zapisuje na svém počítači, musí vynaložit mnoho disciplíny a paměti k zapisování svých výdajů.


Magazín Hledat Windows iOS Android Zkontr. Umožňuje… Hlavní navigace. Manage all your money with ease from one place with Spendee. Track your income and expenses, analyze your financial habits and stick to your budgets.


The app uses OCR technology to digitize the prices of receipts and follows the new Android Material Design trends. The price marking of the particular items is carried out on the taken receipt. When the user indicates particular prices by clicking on them they are summed up into the final amount. Users are able to save such final amounts.


The aim of this thesis is to develop a mobile application which allows photographing of cashier bills and offers a function of finance management via an intuitive graphical user interface. Xiaomi reprák a nabíječka. Fakturujte zdarma nebo využijte všechny potřebné funkce pro váš business v jednom z našich balíčků. EET Plus je pokladní systém do mobilu zdarma.


A nebudete dokonce ani potřebovat tiskárnu. Evidujte EET na jednoduché kalkulačce. Obsahuje všechny funkce nutné ke splnění zákonné povinnosti EET a ještě pak pár užitečných funkcí navíc.


Důraz je kladen na jednoduchost používání. Nebudete potřebovat ani tiskárnu. Ušetřete každý měsíc několik hodin strávených nad účetnictvím.


Money Sse postará o vše od vystavení příjmových dokladů přes daňovou evidenci a podvojné účetnictví až po podání daňového přiznání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения