pátek 28. října 2016

Klub sběratelů šelakových desek

Nemáte právo číst tento klub O Okoun. Klub sběratelů šelakových gramofonových desek. ELAK, VINYL 3a otáček chcete prodat , koupit a investovat pak jste na správné adrese zde vás na rozdíl od Klubu sběratelů šelakových desek nebude nikdo BUZEROVAT a CENZUROVAT.


Odkazy aktualizovány a přidány, smazány odkazy a příspěvky s již vypršenými nebo vydraženými aukcemi, nebo příspěvky u nichž bylo oznámeno, že je již prodáno. Výběr je vždy veliký, protože na stolech. Vedle pivních tácků, sklenic, reklam a dalšího pivně – sběratelského materiálu zde budete moci pivo. PVA Expo v pražských Letňanech.


Další zájemci z celého světa, zejména Číny, USA, Británie, Švýcarska, Izraele, Itálie a Belgie, pak aukci sledovali po telefonu a na internetu. Nebo se všechny desky hrají na jednu jehlu? Obsahují gramofony už v balení různé jehly pro různé desky? Můžete se kdyžtak podívat do balení, jestli je tam jehel více?


Jeho členové jsou i na Vysočině. Dražby, pořádané na zámku d’Artigny v Montbazonu, se zúčastnily asi dvě stovky lidí, vesměs soukromých sběratelů a nákupčích muzeí. Ladislav Likler je předsedou Klubu sběratelů kuriozit, největšího klubu sběratelů v České republice. Za investičního sběratele se nepovažuje, i když i on hodnotu své sbírky počítá v tisících eurech. Vytvořil sbírku historie mlékárenství a vůbec největší sbírku sýrových etiket na světě.


Nikdy by mě nenapadlo, že se setkám s dámou, jejíž hlas jsem jako dítě slýchávala z lehoučce praskajících šelakových desek gramofonu. A přece se to stalo a já se sešla s paní Věrou Kočvarovou, zakládající zpěvačkou tria sester Allanových. Na blogu najdete naši sbírku LP. Cílem je sdružit sběratele LP desek - výměna mezi sběrateli, nákup a prodej, informace o koncertech a. Stačí otevřít a budeš v obraze.


Podle údajů na stránce sběratelů šelakových desek byl komlet natočen 26. Dolichupis derkai Ve smíchovském. Dostal seznam všech sběratelů , co za mnohá léta přišli.


Začalo to sbíráním desek. Dnes má Jiří Kloboučník tolik věcí, které dokážou zachytit zvuk, že z nich dělá výstavu. Když máš v chalupě orchestrion, hned se ti dobře tam daří. Naráz přestanou zloby a shon, posedí mladí i staří. Prodej gramofonových desek v Československu neustále stoupal.


Přibližné dobové odhady celkové domácí spotřeby desek udávají čísla mil. Tak jako jiné sběrateleské akce v celé Evropě i my se musíme přizpůsobit kritické situaci, která byla vyvolána novým typem koronaviru. Máme klub sběratelů kalendáříků v Poděbradech, který se schází dvakrát do roka, kde dochází k výměně kalendáříků. A potom samozřejmě korespondenčně, mám spoustu přátel.


My, jako lanškrounský klub vydáváme taky každý rok svůj kalendářík. Já jsem si třeba letos. Sběratelé vydávají své kalendáříky. Labem -Staré klasické blues, hudbu z první poloviny minulého století z originálních šelakových desek , bude pouštětve středuod 19. Café Max Vladimír Kaiser, šéf Archivu města Ústí nad Labem.


V říjnu vydal box sestavený ze 14ti swingových C obsahující kompletní dostupné nahrávky ze šelakových desek tohoto umělce. Vše vzniklo na popud sběratelů Jana Mullera a Petra Prajzlera, za podpory Ministrstva kultury a stalo se unikátem nejen pro milovníky swingu. Cliff Bolling je hrdina. Před dvěma lety se pustil do sisyfovského úkolu – zdigitalizovat svou sbírku stařičkých šelakových desek z prehistorie reprodukované hudby. Tisk vizitek a pohlednic.


Naše firma se specializuje na tisk kartičkových kalendáříků, vizitek, pohlednic, dárkových poukazů, infokartiček, záložek, PF, pexes a kalendářů v malých nákladech (již od 1ks) za velice příznivé ceny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения