pátek 7. října 2016

Set drobného nářadí fiskars

Free Shipping Available. Looking For Fiskars Set ? Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today.


Shop Everything you Need on eBay! Tento kvalitní drobný set se skládá- z lopatky, z lopatky přesazovací, kultivátoru, motyčky a vidlí. Lopatky je možné nabrousit, nářadí se neohýbá a má otvor pro zavě. V kategorie Akční sety Fiskars naleznete zahradní nářadí Fiskars a domácí potřeby Fiskars v super akčních sadách.


Všechno nářadí a domácí potřeby Fiskars , jako například sekery Fiskars , zahradní nůžky Fiskars a mnohé další vyniká špičkovou kvalitou. Drobné zahradní nářadí je navrženo tak, aby bylo dosaženo co nejvyššího uživatelského komfortu při sázení rostlin, kultivování půdy a dalších potřebných činnostech. I při samotném pletí, kterým přispíváte k dobrému vývoji rostlinek upotřebíte různé typy nářadí. Sada obsahuje ks kvalitního ručního nářadí Fiskars :1.


Pod značkou Fiskars naleznete široký sortiment špičkového nářadí jak na zahradu, tak i do domácnosti pro různé druhy práce. Díky prvotřídní kvalitě a využívání nejmodernějších materiálů si udržuje. Fiskars toto nářadí vyrobil speciálně pro Vaše malé pomocníky.


Výhodný set složený z kvalitního dětského nářadí Fiskars. Nářadí skvěle padne do dětské ruky. Set se skládé z lopatky, kultivátoru a nůžek Fiskars.


Je vyrobeno z pevného polyamidu vyztuženého skelný. Fiskars set drobného nářadí se skládá z vidličky, kultivátoru a lopatky, které jsou vhodné na šetrné sázení a pletí. Speciální zahradní set Fiskars - Ruby se skládá ze zahradních nůžek, kultivátoru a lopatky, nůžky mají pohodlně vytvarovaná masivní držadla, čepele z karbonové oceli a jsou určeny pro leváky i praváky, kultivátor je ideální na kypření půdy, lze jej naostřit, nekoroduje ani nestárne, nářadí je vyhotoveno v trendy růžové barvě.


Set obsahuje vše důležité pro celoroční údržbu zahrady. Set drobného nářadí se skládá z vidličky, kultivátoru a lopatky, které jsou vhodné na šetrné sázení a pletí. Fiskars Set SOLID - drobného nářadí se skládá z vidličky, kultivátoru a lopatky, které jsou vhodné na šetrné sázení a pletí.


Lopatka, kultivátor a vidle na plevel jsou velmi odolné, neohýbají se a lze je nabrousit. Upozornění Není možné zasílat na dobírku, platba pouze předem. Výdejna je uzavřena, zásilky expedujeme na adresu nebo je možné využít náš rozvoz po Praze. Fiskars je známý jako výrobce elegantního a funkčního zahradního nářadí , které je lehké, pevné a zvyšuje produktivitu práce na zahradě. To umožňuje využívat naplno svou tvořivost.


Sekery X-řada Štípací sekery Fiskars již čtvrté generace jsou navržené pro rozštípnutí i těch nejsilnějších polen jedním úderem. Speciální geometrie ostří a povrchová úprava čepele je doplněná lehkým robustním topůrkem s dokonalým vyvážením. Kategorie: Kuchyňské nože Sada 5-ti nožů Fiskars EDGE je dodávána v dárkovém balení společně s dřevěným blokem.


Fiskars EDGE jsou potaženy speciální nepřilnavou vrstvou Softouch, která snižuje tření, zamezuje opotřebení, zvyšuje životnost čepele a výrazně lépe se udržuje. Tato řada vyniká svou funkčností a je dodávána v atraktivních inspirujících barvách.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения