pátek 7. října 2016

Lucidni sneni astralni cestovani

Astrální cestování a lucidní snění - pošlete duši na procházku bez těla! Můžete naučit řídit své sny a zažívat v nich dobrodružství. Může vaše duše cestovat po světě a navštěvovat přátele. Tento článek je nazván třemi na první pohled odlišnými pojmy, ale jen na první pohle neboť v základu jde o velmi podobný princip Není to schopnost, která by byla člověku prospěšná, právě naopak.


Jedná se o úmyslné démonické propojení duchovního těla a duše a povolení démonické bytosti k ovládání těla. Stránky nabízí čtenářům především základní informace o astrálním cestování a lucidním snění. Naleznete zde praktické návody týkající se těchto jevů i knihy ke stažení taktéž související s tématem. Uvědomíte si, že se jedná pouze o sen. Lucidni sneni Proč lucidně snít?


Díky tomu můžete celou snovou scénu svobodně ovládat. Myslíte, že to byl (lucidní) sen, nebo během spánku moje astrální tělo vycestovalo a já jsem to pocítila? Všechno bylo velmi reálné, nebála jsem se. Toto poznání můžeme klasifikovat od slabého uvědomění si samotného snění až po velmi významné rozšíření momentální perspektivy vnímání.


Když večer usínáme, tak vystupujeme z těla, které zatím odpočívá a duše “putuje” do astrálních realit. Obyčejně tomu říkáme, že jdeme spát a máme sny. Vážení diváci, velmi si vážíme vašich příspěvků – dáváte nám naději, že budeme moci pokračovat a velmi nás mrzí, že se mnoho vašich chtěných plateb neuskutečnilo vzhledem k potížím funkčnosti platební brány.


Pokračování ze sekce Offtopic. Je velice důležité začínat se sny, které nejsou emocionálně intenzivní. Už jsem přišel na to, proč mi ten WILD nejde. Stáhnete si jediným klikem video ASTRÁLNÍ CESTOVÁNÍ A LUCIDNÍ SNĚNÍ - Tomáš „Poutník na Setkání Gošárníků 16.


Přijměte pozvání na přednášku o Astrálním cestování, lucidním snění a rozšířeném v. Možností při lucidním snění může být pokus o překonání hranic, které jsou ve fyzickém světě pro nás dané a nepřekročitelné. V lucidních snech můžeme létat a utvářet si snový děj přesně tak, jak se nám líbí. Může k tomu dojít zcela spontánně a obvykle i nějakou dobu trvá, než si uvědomíme, že spíme a máme možnosti zrealizovat jakoukoli myšlenku, která nám přijde na mysl. Toto není náhoda, ale součást do detailu promyšleného plánu. Pojem lucidní snění označuje (údajně) sen, při němž si člověk nejen uvědomuje, že sní, ale je také schopen svůj sen ovládat.


Vědci, kteří donedávna tento. Je astrální cestování nebezpečné? Můžete tam potkat bytosti, které vám vysají energii nebo vám psychicky ublíží.


Začátky astrálního cestování můžou být u každého velmi rozdílné. Zatímco někdo stojí okamžitě u své postele a může se vydat na průzkum nehmotného světa, jiní se posouvají krůček po krůčku a prožívají pocity malého dítěte, které se teprve učí v astrálním světě vidět a chodit. Mám rád dobré filmy i seriály, ale aktuálně koukám hlavně na anime a čtu Mangu jelikož jsem v tomto žánru našel studnici dobrých filmů a seriálů co mě baví sledovat. Vědomé lucidní snění nefunguje u každého, ale ti, kteří jsou schopni vyvolat si lucidní sny se spoléhají na několik populárních metod. Zatímco většina těchto lucidních snů vychází pouze z mentální přípravy a sebe-trénování, existuje také mechanismus lucidního snění, jako jsou masky vědomého snění, které také napomáhají kontrolovat vaše sny.


Dobrý den, všude čtu jen jediné, že se dá astrální cestování provádět jen jedním způsobem. Buď vítán a buď sám sebou. Jsi-li přítel, otvírám ti náruč i srdce, Jsi-li neznámým,dlouho jím nebudeš, Jsi-li nepřítel,láska tě přemůže.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения