pátek 14. října 2016

Oprava ledniček samsung praha

Oprava ledniček samsung praha

Opravy ledniček a chladniček. Provádíme servis a opravy chladniček a mrazniček všech značek a typů v domácnostech i firmách. V pracovní dny do hodin od objednání.


Již se Vám nevyplatí oprava staré ledničky a uvažujete o koupi nové? Nákupem novějšího modelu ledničky získáte opět plnou záruku, ale hlavně vyspělejší technologie, které se odrazí na nižší spotřebě el. V našem rádci Vám také poradíme jak vybrat ledničku, na co nezapomenout a na jaké parametry se. Servis chladniček, ledniček Praha.


Zadání Poptavam servis lednice a mrazakem samsung RSH1FTPE. V lednici po case prestane fungovat cirkulace studeneho vzduchu a chladno je jen v dolni casti lednice. Lednice se musi odmrazit a pote funguje normalne cca 2-tydny a problem se opakuje. Nabídka Dobrý den, oprava je možná.


Pro zjištění který díl je vadný k Vám musím přijet a proměřit topné těleso, pojistku. Jsme schopni zajistit výrobu atipických těsnění na míru dle Vašich požadavků pro zařízení, pro které již těsnění není běžně na trhu. Poskytujeme komplexní záruční a pozáruční servis na vybrané značky ledniček , praček, myček, sušiček, vestavěných spotřebičů, varné techniky, karem, bojlerů a topidel.


Veškeré naše služby poskytujeme za příznivé ceny. Ač sídlem Praha 1 pracuji po celé Praze bez navýšení ceny pro Vás. Samsung pro veřejnost na území ČR. Na vykonanou opravu vydávám doklad s vyznačenou plnou zárukou a pro důchodce uplatňuji slevu na práci.


Oprava ledniček samsung praha

Naše firma sídlí v Praze, městské části Praha 6-Břevnov, ale působí také po celé Praze a okolí. Ceník servisu chlazení a opravy chladniček a ledniček. Cena za opravu se skádá z ceny za náhradní díly, ceny za práci a ceny za dopravu - jízdného. Za jednu zakázku platíte dopravu pouze jednou. To znamená, že v případě, že potřebný náhradní díl nemáme k dispozici, opakovaný výjezd už je bezplatný.


Jsme expresní servis s dlouholetými zkušenostmi z oboru. Našim zákazníkům se snažíme vyjít maximálně vstříc ať už rychlostí servisních zákroků nebo otevírací dobou. Většinu servisních zákroků provádíme na počkání. Můžeme se pochlubit týmem zkušených techniků s certifikáty pro provádění oprav chladniček.


Nabízím profesionální opravy prasklých skel u mobilních telefonu samsung Galaxy a výměnu celých displejů. Specialista na chladicí zařízení. Kvalita, vzhled a funkčnost opraveného displeje odpovídá novému dílu. Milé dámy a pánové, pro zkvalitnění našich služeb jsme pro Vás připravili přehled servisních míst pro opravy Vašich elektrospotřebičů, jako jsou pračky, myčky nádobí, ledničky, žehličky a další. Jaroslav Hamerník Praha - Břevnov.


Pokud se Vám porouchala lednička či jiné chladicí zařízení, obraťte se na nás. Při opravách na území hl. Prahy účtujeme jednotné jízdné 3Kč vč.


Oprava ledniček samsung praha

Pakliže nebudeme moci Vaši pračku opravit, za náš čas neplatíte. V případě koupi nové pračky Vám poradíme vhodný model. OPRAVY: Dnešní automatické pračky jsou poměrně složitá zařízení se širokým spektrem závad.


Vážení zákazníci, Rádi bychom Vás informovali, že i nadále provádíme servis vašich zařízení. Dbáme na to, abyste je měli co nejdříve opravené a funkční a mohli je využívat. Provádíme záruční a pozáruční opravy praček, myček, sušiček, sporáků, pečících trub, varných desek a digestoří v Praze a Středních čechách.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения