čtvrtek 6. října 2016

Kovová skříň bazar

U nás naleznete širokou nabídku vybavení pro průmyslové podniky, státní organizace, školy, firmy, obce aj. Zajišťujeme vybavení dílen, skladů a šaten. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů plechová skříň. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Kovová skříň bazar

Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Ostatní - Skříň kovová bazar.


Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Stroje - Skříň kovová bazar.


Spánek je velice důležitý pro udržení zdraví. Proto jsou matrace nezbytnou součástí našeho života. Kvalitní matrace Vám zajistí klidný spánek, proto stojí za to, zakoupit pro sebe i svou rodinu kvalitní matrace i rošt. Velmi kvalitní bytelná skříň , v krásném stavu. Dříve sloužila jako sběrná skříň na výměnu pracovních oděvů.


Skříně jsou bez klíče, zamčené. V horní části výklopná dvířka. Prodám tuto kovová dílenská bytelná skříň dvoudveřová. Starožitná, původní poškrábaný lak fládr.


Do skříně jdou umístit na plechové háčky viz. Prodám z rodinné pozůstalosti staré kuchyňské hodiny světoznámé značky Kienzle. Stáří odhadem až let. Kovová skříň , skleněný ciferník.


Hodinový stroj v pořádku, dlouho nebyly v chodu, doporučuji vyčištění a seřízení. Včetně originál natahovacího klíče. Na prodej kvalitní kovová sestava dílenského nábytku - nová pouze rozbalená a znovu zabalená do org balení. Možno prodat jako celek nebo po částech.


Mohu pomoct se zasláním po celé ČR a SR společností PPL. Prodám nepoužívaný Rázový utahovák Milwaukee PIW 14. V Utahovací moment do 1Nm. Robusní litá převodová skříň z hliníku, kompaktní design. Kód produktu: SPS_01_A.


Možnost náhrady plných dveří dveřmi se skleněnou výplní, s drátěnou výplní nebo lamino dveřmi v odstínu buk, bříza nebo třešeň. Zde najdete veškeré kovové skříně a kovový nábytek. Vybrané šatní skříně z našeho sortimentu: Plechové šatní skříně představují velice univerzální řešení veřejných šaten a převlékáren všude tam, kde je na prvním místě snadná údržba, mechanická odolnost a bezpečnost proti násilnému vniknutí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения