pondělí 17. října 2016

Bavlněné hadry

Své uplatnění najdou zejména v chemickém a strojírenském průmyslu. Hadry jsou méně savé než kategorie BT. TW – BAVLNĚNÉ PLETENÉ TKANINY BÍLÉ. Hledáte čistící bavlnu, čistící hadry , průmyslové hadry do dílny, hadry na ruce, bavlněné hadry na stroje, bavlnu na čištění, pucáky, pucvol ? Hodí se pro stírání neagresivních tekutin, olejů, ropných látek apod.


Lze je použít v automobilovém průmyslu, servisech a jiných průmyslových provozech, kde dochází ke znečištění oleji a mastnotami. Polytex Úklid Čistící hadry bavlněné. Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.


BT - bavlněný trikot pestrý. Použití: vhodné zejména k čištění autodílů, odmašťování nebo čištění od olejů a maziv, nečistot. WK - bavlněné tkané hadry bílé. Použití: speciální čisticí hadry vhodné do provozu, ve kterém je kladen požadavek na dokonalou čistotu, oproti druhu TW a TWXA jsou trochu méně savé, výhodou ovšem je, že při použití nepouští žmolky. Bavlněné hadry různé barvy na čištění jakékoli špíny a materiálu.


Měrná jednotka (MJ) 1kgVáha MJ. Ještě jste se nepřihlásili? E-shop zobrazuje základní c. Vítáme Vás v eshopu Super látky.


Jsme rodinná firma, která s láskou a nadšením prodává látky. Doufáme, že každý balíček udělá radost a najdete v něm právě to, co očekáváte. D Stackup Analysis Program to Aid in Understanding the Impact of Variation. Směs bavlny a polyesteru se nejčastěji používá při průmyslovém čištění. Háčky se obvykle používají k vymazání něčeho, nikoliv k čistotě.


HADRY A UTĚRKY NA MYTÍ. W– bavlněné tkané hadry bílé (lehká střednětěžká bavlněná tkanina) II. Univerzální bavlněné hadry na podlahy s vysokou absorpcí.


Shromažďované osobní údaje z toho formuláře podléhají předpisům Manutan Group. Vítejte na stránkách čistící-bavlna. Naše firma přináší pro všechny, kteří pracují se stroji ve výrobě nebo s jiným strojním zařízením, oleji, mastnotami či ropnými látkami, vhodnou náhradu za drahé čistící bavlněné hadry.


Slisovaný balíček obsahuje kvalitní savý materiál (trička, mikiny, úplety). U párané bavlny jsou hadry rozřezané na přiměřeně velké kusy, což příznivě ovlivňuje spotřebu materiálu. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Balíky obsahují jak hadry bavlněné , které výborně sají, tak hadry z jiných materiálů, které se hodí například k leštění.


Novinky (6) Seřadit podle abecedně A Z abecedně Z A od nejlevnějšího od nejdražšího. Pro specifickou potřebu je v nabídce i bavlna cupovaná na vlákna - tzv. Kbelíky, košťata (samostatně nebo v sadě s lopatkou), kartáče (s rukojetí - na nádobí, lahvový, rejžák). Mopy ( bavlněné provázky, proužky, viskóza) a mopové soupravy (mop s tyčí a kbelík), ochranné pracovní pomůcky (široká nabídka různých typů rukavic, včetně jednorázových), WC soupravy.


Společnost ARCA Chrast s. Jsou savé, čisté, zdravotně nezávadné, bez zipů, knoflíků a jiných netextilních příslušenství. Vyberte si ze široké škály příslušenství pro Vaši domácnost určeného k úklidu. Pořiďte si hadry , utěrky, náhradní sady na mopy a mnoho dalšího k snadné údržbě vaší domácnosti na Vantu. Dobrá absorpční schopnost. Dodáváno v balení kg, mix barev.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Více informací o svozových trasách a termínech poskytneme na vyžádání. Mimo region DTX spolupracujeme s přepravní službou.


Sepsali jsme pro Vás článek o materiálech vhodných na výrobu jednorázových roušek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения