pondělí 17. října 2016

Mikroflanelové povlečení prodloužené

Mezi oblíbené barvy patří šedá, modrá a fialová. Z motivů zase květiny nebo vánoční povlečení. Ložní povlečení je rozděleno na mikroplyšové a mikroflanelové protože většina zákazníků zná pouze pojem mikroplyš a po naskladnění povlečení do sekce mikroflanel se v podstatě neprodávalo i když je lepší. V podstatě se jedná o marketingoví tah, i když chápu, že někomu to může motat hlavu.


Mikroflanelové povlečení zahřeje i ty největší zmrzlíky. Zima vás nezaskočí, když ji zaskočíte první. Hřejivé a na omak neuvěřitelně příjemné povlečení z mikroflanelu nedá zimě šanci a bude vaše tělo chránit proti chladu, kdykoliv to bude potřeba. Jsme česká firma ČESKA Group a. Prodáváme bytový textil a ložní prádlo z České republiky, té nejvyšší kvality. Ať již u nás koupíte prostěradlo či povlečení , vždy si můžete být jistí, že před jeho uvedením do prodeje musí zboží nejprve projít naším vlastním testem kvality - především několikanásobným praním, abychom mohli zaručit barevnou.


Zaškrtnete-li toto políčko, pak zůstanete přihlášen i po vypnutí prohlížeče. Tuto funkci používejte pouze na svém soukromém počítači, se kterým pracujete pouze vy - nikdy ne na sdílených či veřejných počítačích (v knihovnách, kavárnách apod.). Prodloužené povlečení mikroplyš MARSAL. Velmi oblíbené je povlečení z mikroplyše.


Povlečení mikroflanel prodloužené LINETA tyrkysové. Podívejte se na nabídku FAVI. Inspirujte se barvami ložního povlečení v rozměru Vaší přikrývky. Do každé ložnice v bavlně, krepu, flanelu i mikrovláknu moderní povlečení.


Velmi příjemné, hřejivé a kvalitní povlečení. Rychleschnoucí, nepouští vlákna, snadno udržovatelné. Ale jedná se mikroflanelové povlečení. Rozdíl mezi tímto povlečením je, že na povlečení mikroflanel je použitá nejnovější technologie, která zajišťuje, že je povlečení výrazně jemnější než mikroplyš, má větší hustotu chloupků, a proto více hřeje.


Mikroflanelové povlečení prodloužené

Na pohled oba materiály od sebe rozeznáte jen stěží. Není třeba ho žehlit, rychle schne a je stálobarevné. K povlečení z mikroplyše nezapomeňte zakoupit hřejivé mikroflanelové prostěradlo, ať je váš požitek z tohoto povlečení dokonalý. Nabízíme českou kvalitu za rozumnou cenu.


V naší nabídce naleznete prodloužené povlečení bavlněné, krepové, saténové, flanelové či damaškové. Veškeré prodloužené povlečení 140x2je české výroby. Pro Váš klidný spánek hřejivé mikroflanelové povlečení.


Díky použití umělého vlákna dosahuje toto povlečení vysoké jemnosti, pro srovnání bavlněné vlákno je krát a vlněné dokonce krát hrubší. Díky umělé struktuře vlákna je povlečení z tohoto materiálu také vhodné pro alergiky. Má také větší hustotu chloupků a tím pádem i víc hřeje.


Nevýhodou chlupatého povlečení je, že má tendence z rubové strany pouštět žmolky. Na dotek je velmi jemný a příjemný. Právě vyšší jemnost a hustota chloupků odlišuje mikroflanelové povlečení od mikroplyšového. Nestudí a rychle Vás zahřeje, proto se hodí do sychravého a zimního počasí. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Mikroflanelové povlečení prodloužené

Vybrat si můžete hned ze druhů zapínání, takže si vybere i ten nejnáročnější zákazník.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения