pondělí 3. října 2016

Dekorativní nádrže na vodu

Nádrže na dešťovou vodu. Nemusíte zoufat, máme pro Vás jednoduché a efektivní řešení! Nazývá se sběrač dešťové vody - snadno jej napojíte na okapový svo odkud bude zachytávat stékající vodu přímo do Vaší nádrže. Filtr zachytí nečistoty, na zimu jej pak snadno přepnete do režimu, kdy vodu nepřivádí a propouští ji dále okapem. Kvalitní provedení zajišťuje dlouhou životnost a vysokou odolnost proti UV záření a vlivům počasí včetně mrazu.


Nádoby pro shromažďování dešťové vody využijete zejména v době, kdy déšť nepřichází a půda je suchá. Pro pěstování je potřeba pravidelná zálivka a to Vám umožní nádoba, která zachytí měkkou dešťovou vodu. Včetně příslušenství jako jsou sběrače deštové vody, výpustné kohouty, hadice atp. Podzemní nádrže na dešťovou vodu i splašky a velkoobjemové nádrže na vodu a jiné kapaliny pro zemědělce vlastní výroby. Zachycená voda se dále využívá k zalévání zahrady, splachování či praní.


Jímky jsou vyrobeny z jakostního polyethylenu metodou rotačního odlévání s potravinářským atestem. Jsou vhodné pro instalaci do. Designové nádrže na dešťovou vodu spojují příjemné s užitečným. Můžete si vybrat z širokého sortimentu design nádrží, které perfektně splynou s vaší zahradou, ale také umožní skladovat dešťovou vodu. Nadzemní nádoba na vodu je vhodná tam, kde instalace podzemních nádrží a jímek není technicky či ekonomicky výhodná.


Nízkoprofilové podzemní nádrže na vodu FLAT slouží jako jímka na zachytávání dešťové i splaškové vody. Zásobník na vodu umožní její následné používání různými způsoby. Okrasné sudy, designové zásobníky, kvalitní. Vhodné i pro skladování dešťové vody (čisté vody) a recirkulační vody.


Rozsah dodávky: stěnové pláty a spojovací materiál pevná. Plastová bezodtoková jímka. Je tedy většinou osazena v nezámrzné hloubce bez potřeby nástavce.


Doprava po celé ČR, vše skladem, sestavy na dešťovou vodu - výhodně. Ideálny doplnok do každej záhrady. Má malý půdorys, takže zabere jen minimum místa, přitom nabízí velký objem. Provozovatel webu HighTech Industries s. Tyto nádrže na vodu jsou skvělými pomocníky na zahradách pro zachycení dešťové vody z okapů a následné využití při zalévání Vaší zahrady.


Ve spodní části nádrže se nachází výpustný otvor. Vyberte si co potřebujete z 6aktuálních inzerátů nádrž na vodu. Dekorativní nádrže na dešťovku, Ekovovyroba.


Dekorativní nádrže na vodu

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Sudy na vodu v e-shopu HORNBACH. Výhodou sudu na vodu je snadná instalace a manipulace. Sud na vodu umístěte pod okap, případně k němu připojte sběrač dešťové vody.


Nádoby, nádrže a zásobníky na vodu v široké nabídce objemů a provedení. Nabízíme zahradní nádoby na dešťovou vodu , potravinářské sudy. Samonosné jímky na dešťovou vodu umožní ušetřit až nákladů na vodu. Jinak přepad dešťové vody z nádrže se běžně dá řešit zasakovacím potrubím.


Dešťový sběrač s filtrem a přepadem. Jímka, septik, retenční nádrž na vodu. Inzerát byl odebran z oblíbených.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения