středa 19. října 2016

Hotel broušek sloup

Nachází se v městysi Sloup, v severní části Moravského krasu a to asi 1m od východu ze Sloupsko-šošůvské jeskyně. Ve svém blízkém okolí má všechny zpřístupněné jeskyně – Punkevní, Kateřinská, Výpustek a jeskyně Balcarka. Single, double and multiple-bedded rooms are offered in the hotel. There is a wellness centre in the hotel. Pro milovníky cyklistiky je v blízkosti hotelu několik cyklotras různé obtížnosti.


Pěší turistice je možné se věnovat i při pobytu v hotelu. Jak byli návštěvníci spokojeni se službami a obsluhou? Přečtěte si pobrobná hodnocení a objednejte si ubytování online. Leží na rozhraní pozemků obcí Sloup , Šošůvka a Ostrov. Před hotelem se nachází také původní lesní cesta, která vede kolem Macochy a Punkevních jeskyní do Blanska.


Příroda nám vytvořila a zanechala krásy viditelné pouhým okem, ale i krásy ukryté hluboko v podzemí. Ubytování, stravování, výlety. Pan majitel velice příjemný a ochotný, tak i personál hotelu, vynikající kuchyně, pokoj vyhovující, výhodná poloha hotelu na návštěvu jeskyní, kterých je v okolí hotelu několik, určitě budeme doporučovat a rádi hotel znovu navštív.


Book your hotel online for the best rates. No extra fees, pay directly at the hotel. Same or lower price guaranteed. Zveme vás do hotelu Stará škola ve Sloupu v Moravském krasu. Nachází se v městysi Sloup, v severní části Moravského krasu a to asi 1m od východu ze Sloupsko-šošůvské jeskyně.


Svou polohou nabízí snadnou dosažitelnost všech turisticky zajímavých míst této krasové oblasti, a proto je vyhledávaným místem všech vyznavačů turistiky a cykloturistiky, pro které jsou upravené a dobře značené turistické i cyklistické stezky. Naše apartmány se nachází v městysi Sloup , v severní části Moravského krasu. Jedná se o novostavbu, při jejíž konstrukci se dbalo především na co největší soulad s přírodou Moravského krasu. Лучшие цены, без дополнительных платежей в отеле.


Portal Provider and the Client is. Sloup v Moravském krasu 24 Sloup Sloup. Každý pokoj je vybaven vlastním soc. WorldPlaces #127464;#127487; Please click here to show the map.


Reviews: Your will be first. Zaměřujeme se především na českou kuchyni a snažíme se, aby byl náš zákazník vždy kvalitně a rychle obsloužen. V letních měsících je k dispozici letní zahrádka s obsluhou a kapacitou míst.


K dispozici jsou čtyři pokoje s vlastní koup. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u sprá. Hotels and accommodation Sloup.


Těstoviny se sušenými rajčaty výborné. HOTEL BROUŠEK (Sloup ) Nabízíme ubytování, stravovací služby v restauraci, terasa, možnost využit vlastního parkoviště a dětského hřiště s trampolínou. Parkování a připojení k internetu zdarma. Restaurace Broušek Email.


Nesedí zde některé informace? Historie hotelu Broušek , který se nachází na rozhraní obcí Šošůvka, Sloup a Ostrov, se datuje od konce 19. Stavba hotelu je spjata s nalezením nových jeskynních prostor Sloupsko-šošůvských jeskyní v r. Josefa a Barbory Břouškových.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения