čtvrtek 27. října 2016

Mikov patron cena

CENA RIFLÍ - Dokumentárny film. Mikov - Duration: 4:17. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Informace produktu PATRON -POUZDRO KYDEX Samosvorné kydexové pouzdro určené pro nůž List je velmi elegantní a zároveň praktiký doplněk. Díky samosvornosti pouzdra je vyndavání a zandavání nože list velmi snadná záležitost.


Patron je robustní a odolný pomocník, který nezklame při práci ani v nejdrsnějších podmínkách. Tento punc originality propůjčuje každému noži nezaměnitelný charakter. Jistý úchop za každé situace zaručuje střenka, kterou jsme.


Konstrukce nože je vysoce účelná a na výrobu byli použity jen ty nejkvalitnější materiály. Střenka je vyrobená z kompozitního materiálu Ga je vytvarována tak, aby skvěle padla do ruky. Své výrobky dodává do obchodní sítě nejen v ČR, ale i do celé Evropy, USA a Ruska. N6a střenka z kompozitu G10.


Součástí je kydexové pouzdro. Střenka je zpracována z extrémně odolného kompozitu Ga díky svému tvarování padne perfektně do ruky. Zovriete dlaň okolo rukoväte, zapriete sa palcom do skosenej hrany puzdra a po krátkom šklbnutí rukou sa pred očami blysne voskový odlesk čepele.


Od tejto chvíle sa môžete bez váhania poddať svojim myšlienkam bez ohľadu na to, či máte chuť na kus pečenej slaniny, alebo vám treba okliesniť smrekové konáre. Vyberte si z viac než 3produktov v kategórii nože. Najlacnejšie od €. Online nákup #128717;️ z mnohých eshopov na jednom mieste. Svoje výrobky dodáva do obchodnej siete nielen v SR, ale aj do celej Európy, U. Zróżnicowany zbiór ofert, najlepsze ceny i promocje.


Wejdź i znajdź to, czego szukasz! Spolu s kydexovým pouzdrem, závěsem Tek-Lok a paracordem se stane vaším neocenitelným pomocníkem S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Ga vďaka svojmu tvarovaniu padne perfektne do ruky. Dlhoročná tradícia v nožiarskej výrobe, ktorá siaha až do 18. Robustní nůž vhodný jak na chatu, tak do lesa, nezklame při práci ani v těch nejdrsnějších podmínkách.


Nôž sa veľmi dobre uplatnil a doteraz je využívaný armádami a policajnými útvarmi SR a ČR. Odolný společník do přírody to je model Patron. MIKOV FIXIR - lovecký zavírací s pojistkou Buvol. Morakniv Kansbol Burnt.


Zobacz inne Noże i akcesoria, najtańsze i najlepsze oferty. Pustil na trh niekoľko chuťoviek. Jedna z nich je nôž s pevnou čepeľou PATRON. Ako MIKOV sám o tomto výrobku píše.


Nože na přežití neboli survival nože využijete ve chvílích mimo domov, na cestách, v přírodě. Kvalitní nože jsou velmi odolné a snesou i extrémní podmínky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения