čtvrtek 27. října 2016

Pračka s předním plněním slim

Slim pračky – Kompromisem mezi pračkou s horním a předním plněním mohou být například slim verze praček s předním plněním. Označení slim znamená, že má pračka menší hloubku (do cm) a díky tomu zabírá méně místa. Jde většinou o pračky s průměrnou či menší kapacitou, nabídkou programů a funkcí se ale. Výhodou pračky s předním plněním je skutečnost, že ji můžete umístit do koupelny, pod pracovní desku i jako vestavbu do kuchyňské linky.


Pračka s předním plněním slim

Je sice širší než pračka s horním plněním , na druhou stranu vám na vrchní straně nabídne nějaký ten odkládací prostor navíc. Přestože bude pračka zhruba stejně vysoká, jako pračka s předním plněním , vyžaduje nad sebou alespoň půl metru místa na odklopení víka. Nic tedy neumístíte ani na ně, ani nad ně. Kromě toho bývají tyto přístroje poněkud jednodušší a méně propracované, než klasické pračky s předním plněním. V důsledku těchto menších rozměrů pochopitelně nabídne menší objem kapacitu praní kg při celkovém objemu bubnu litrů, což bohatě vystačí pro menší rodinu, nebo páry.


Stovku z nich jsme však proměnili na internetové výdejny a otevřeno máme i přes velikonoční svátky, kromě Velikonočního pondělí. Je pro Vás Slim pračka tím nejlepším řešením? Velkou předností je i funkce VarioPerfect, se kterou můžete ušetřit až o času, nebo o energie méně.


Pračka s předním plněním slim

Někteří spotřebitelé dávají přednost přačce s horním plněním , která je prostorově méně náročná. V poslední době začali výrobci uvádět na trh slim pračky. Jedná se o pračky s předním plněním s hloubkou od - cm.


Nabízí celkem programů, mezi kterými si vždy budete moci vybrat nejvhodnější pro danou situaci. Automatická pračka s předním plněním LG F72J5HY3W je zárukou vysoké kvality, chytrosti, spolehlivosti a ekonomického praní. Určitě nejlepší slim pračka v poměru cena a výkon.


Tyto pračky lze zakomponovat do kuchyňské linky nebo větší koupelny. Vždy je třeba počítat s prostorem před pračkou pro otevírání dvířek a manipulaci s prádlem. Existují i pračky s předním plněním v tzv. Tyto prostorově úspornější modely mohou mít hloubku pouze do cm.


SLIM pračky se sušičkou s předním plněním Více o výběru sušičky se dočtete v nákupním rádci Jak vybrat sušičku. Na trhu naleznete i další typy praček, konkrétně parní , bublinkové a nebubnové vířivé pračky. Kvalitní pračku potřebuje každá domácnost, proto si vždy stanovte základní požadavky, které budete od nového spotřebiče očekávat. Jedním ze základních parametrů je umístění pračky a velikost vyhrazeného prostoru.


Od toho se odvíjí koupě pračky s předním plněním nebo pračky s vrchním plněním. Naše pračky s předním plněním přicházejí s řadou inteligentních a praktických funkcí. Jsou vybavené špičkovými technologiemi pro účinné praní a jemnou péči o prádlo.


V jejich péči bude vaše oblečení vypadat déle jako nové. S chytrými pracími programy se stane ideálním pomocníkem do vaší domácnosti. Pračky s předním plněním.


Pračka s předním plněním slim

Výhodou praček s předním plněním je skutečnost, že ji lze umístit pod pracovní desku nebo jako vestavbu do kuchyně nebo do koupelny. Tomu také přizpůsobuje množství použité vody a spotřebu. Ta je vhodná zejména pro uživatele, kteří doma bojují s nedostatkem místa. Nevýhodou je, že na tuto pračku. Na konci programu vpustí do bubnu páru, která tkaniny narovná.


Klíčová specifikace Kapacita pra.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения