pátek 21. října 2016

Šampaňské brut

Šampaňské brut

Vítejte v našem obchodě. Produced from a cuvee of Pinot Noir and Pinot Meunier grapes. It has a elegant and gentle mousse with fine flavours.


Šampaňské brut

V Česku se nejčastěji prodávají sekty brut a demi-sec. Podle obsahu cukru se však sekty dělí na více kategorií: brut nature (pod gramů cukru na litr), brut (do gramů cukru na litr), extra dry (až gramů cukru na litr), sec (až gramů cukru na litr), demi-sec (až gramů cukru na litr) a doux (nad gramů cukru na litr). Jelikož se jedná o šampaňské typu „ brut “, je suché a můžete si lépe vychutnat všechny nuance chuti, která je nesmírně svěží. Velmi lákavé víno, jehož základem je odrůda Pinot Noir. Jeho jemné bublinky jsou.


Díky tomu se toto šumivé víno skvěle hodí jako aperitiv, protože povzbudí vaše chuťové buňky a připraví je zejména na pokrmy se sýrem nebo třeba na mořské plody. Naším cílem je maximální uspokojování potřeb a očekávání zákazníka. Nabízíme zde vína jak od proslulých šampaňských domů, tak od menších. Pomocí „Méthode Traditionnelle“ (název procesu druhotného kvašení) zde vznikají vína různých typů a kategorií. Champagne (česky šampaňské , hovorově „šampus“).


Chardonnay,Rulandské modré, 0. Moet Chandon Brut Imperial je tvořen vyváženou směsí tří odrůd vína. Brut postupně odhaluje elegantní a hormonické dojmy, svěží zralost, jemné a vytříbené linie, které navozují. Představuje se vám MR BRUT - nově otevřený degustační bar a prodejnu. Najdete u nás velký výběr kvalitních destilátů, šampaňských, šumivých vín, vína a barového vybavení.


S pomocí školeného personálu můžete degustovat a najít přesně to, co vám sedí, nebo vybrat vhodný dárek pro své přátele. Nejlepší šampaňské je právé šampaňské. U nás si jistě vyberou jak milovníci brut , demi-sec, extra brut , ale i šampaňské rosé či ice šampaňské.


Šampaňské brut

Je to vždy záruka luxusu a kvality. Bohaté ročníkové šampaňské z Grand Cru polohy v Côte des Blancs - Avize. Bohemia Sekt brut je zatím nejmladším sektem z řady Bohemia Sekt, má.


Hrozny pochází ze starých keřů (let). Po nalahvování leželo let. Tato zásada je v Evropské unii zakotvena ve statutu chráněného místa původu (PDO). Ale klasickou možností je bílé surové víno.


Ačkoli šampaňské z červených odrůd chuť trochu jinak než bílé, pokud budete dodržovat správný postup pro peeling bobule. Odrůda - Vinice - Dolní Bojanovice – Stará hora, podoblast Slovácká Termín sklizně Termín lahvování - Cukernatost hroznů - Obhospodaření vinice - řez na jeden tažeň, celozatravnění, ruční zelené práce, ruční sklizeň Vinifikace - kryomacerace rmutu hodin, šetrné. Výborné šampaňské to nejsou jen velké šampaňské domy, ale i spousta malých producentů, kteří mnohdy dodávají své hrozny i světově proslulým výrobcům. Sekt či někdy také šumivé víno je označení alkoholického nápoje, které je vyráběno primárním či sekundárním kvašením vína a nebo moštu.


Sekt je šumivý nápoj, který je skladován ve skleněných láhvích s korkovým a nebo plastovým uzávěrem, jejž je možné tlakem sektu vytlačit z láhve. Free Shipping Available. Fill Your Cart With Color today! Region leží z velké části na křídovém podloží a je rozdělen na základních oblastí: Montagne de Reims, Valée de la Marne, Côte des Blancs.


Jako první světové války se objevila, šampaňské domy dát obrazy vojáků a vlajky zemí na svých lahvích, přizpůsobení obrazu pro každou zemi, do níž bylo víno z dovozu. Deutz - Brut Classic 375L. Uložte si Bohemia sekt brut do svého jídelníčku zdarma.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения